Αθλητικά

Παπαπαναγής: Για τη νίκη στη Νέα Σμύρνη

papapanagis_simos.jpg

Την επιστροφή του ΟΦΗ στις νίκες στην αναμέτρηση της Νέας Σμύρνης θέτει ως στόχο ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Σίμου, Περικλής Παπαπαναγής.

Επίσης αναφέρθηκε στην αγωνιστική κάμψη του ΟΦΗ, στο θάνατο της Ρενάτας που ένωσε όλες τις ομάδες, καθώς και στο κρούσμα ρατσισμού που έλαβε χώρα στο πρωτάθλημα την προηγούμενη αγωνιστική. Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα του ΟΦΗ TV:

«Δεν μπορούμε να παραβλέψουμε την πραγματικότητα ότι η ομάδα εκτός έδρας έχει φτωχή συγκομιδή βαθμών. Είναι ένας λόγος ανησυχίας, αλλά νομίζω ότι είναι διαχειρίσιμα τα πράγματα από την πλευρά της ομάδας μας οπότε πηγαίνουμε και σε ένα παιχνίδι που έτσι κι αλλιώς ανεξαρτήτου τελικού αποτελέσματος η ομάδα μας πάει για τη νίκη σε οποιοδήποτε γήπεδο αγωνίζεται.

Εμείς έχουμε προετοιμασθεί με τα όποια προβλήματα έχουμε και με τα όπλα μας για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Είναι γεγονός ότι ο Ιανουάριος έχει πολλά και συνεχόμενα ματς και μάλιστα κρίσιμα και αυξημένων απαιτήσεων. Αυτό που εμείς προσπαθούμε να κάνουμε μέσα από αυτά τα παιχνίδια είναι να διαχειριστούμε το υπάρχον υλικό.

Οι λόγοι που η ομάδα παρουσιάζει μία κάμψη όσον αφορά τη συγκομιδή βαθμών είναι πολύπλευροι. Το θέμα είναι να κάνουμε τις σωστές ερωτήσεις. Οι σωστές ερωτήσεις έχουν γίνει οπότε εμείς σαν οικοδόμημα του ΟΦΗ ξέρουμε τι συμβαίνει, αλλά δεν είναι λόγος ανησυχίας για εμάς γιατί υπάρχουν παιχνίδια. Η ομάδα είναι σε μία διαδικασία χτισίματος οπότε υπάρχει υπομονή σε όλο το οικοδόμημα.

Το ποδόσφαιρο είναι εκεί, αλλά η ζωή είναι πάνω από αυτό. Θα ήθελα να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια της Ρενάτας, της αγαπητής φιλάθλου του Πανιωνίου Είναι άξιο μνείας το ότι μέσα από αυτό τραγικό συμβάν έχουν ενωθεί πάρα πολλά σωματεία, το οποίο περνάει το ελπιδοφόρο μήνυμα ότι αν υπάρχει ουσιαστικός λόγος οι ομάδες, η κοινωνία και οι άνθρωποι κατ' επέκταση μπορούν να ενωθούν για τέτοιους σκοπούς.

Περιστατικά ρατσιστικής, λεκτικής ή σωματικής βίας είναι κατακριτέα. Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να κατακρίνουμε τη ρατσιστική συμπεριφορά μεμονωμένων φιλάθλων κι είναι ένας κόμη λόγος να ενωθούν οι ομάδες για μία καλύτερη κοινωνία.»

Αθλητικά

Την Κυριακή οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου ΕΠΣΗ

επση.jpg

Με απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής ΕΠΣΗ, οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων και Κυπέλλου περιόδου 2020-21, λόγω της πανδημίας και των περιοριστικών μέτρων για τις συναθροίσεις, θα πραγματοποιηθούν φέτος κεκλεισμένων των θυρών και χωρίς την παρουσία εκπροσώπων των σωματείων.

Μετά από συμφωνία με τον τηλεοπτικό σταθμό ΚΡΗΤΗ TV, η διαδικασία των κληρώσεων θα πραγματοποιηθεί σε απευθείας τηλεοπτική μετάδοση την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου και ώρα 16:00 με την παρουσία μόνο του προεδρείου της ΕΠΣΗ και των Επιτροπών Πρωταθλήματος και Κυπέλλου