Skip to main content
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Παίκτης του Ολυμπιακού ο Μαρτίνες;
martines.jpg
 clock 12:36 | 21/04/2015
writer icon newsroom ekriti.gr

Ο Ολυμπιακός μετά την κατάκτηση του πέμπτου συνεχόμενου και 42ου συνολικά πρωταθλήματος στην ιστορία του συλλόγου, προχωράει στο μεταγραφικό σχεδιασμό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι Πειραιώτες ήρθαν σε συμφωνία με τον Παναιτωλικό για την απόκτηση του Νίκολας Μαρτίνες, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά με τους Αγρινιώτες.

​Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν  πως η μεταγραφή έκλεισε στις 600.000 ευρώ και είναι η πέμπτη από την ελληνική αγορά μετά τους Μπεν, Γιαννιώτα, Τζανδάρη και Κατσικά, ενώ υπάρχουν φήμες για ενδιαφέρον του Κεϊτά της Καλλονής.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis