Αθλητικά

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου 2019: Στον τελικό η Κυριακοπούλου και η Στεφανίδη!

kyria-stef.jpg

Με άλμα στα 4,60 μ. η Νικόλ Κυριακοπούλου κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του άλμα επί κοντώ γυναικών στο παγκοσμιο πρωτάθλημα στίβου της Ντόχα, ενώ το ίδιο συνέβη και με την Κατερίνα Στεφανίδη.

Με εξαιρετικό άλμα στο 4.60μ. η Νικόλ Κυριακοπούλου πέρασε στον τελικό του άλματος επί κοντώ .
Με πολύ καλό άλμα στο 4.60μ. η Κατερίνα Στεφανίδη πέρασε και αυτή στον τελικό του επί κοντώ.

Αθλητικά

Αναβλήθηκαν και οι Μεσογειακοί Αγώνες

Μεσογειακοί Αγώνες

Η Διεθνής Επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων και η Κυβέρνηση της Δημοκρατίας της Αλγερίας αποφάσισαν από κοινού να αναβάλουν για έναν χρόνο τους Μεσογειακούς Αγώνες του Οράν, οι οποίοι αντί για το 2021, θα διεξαχθούν το 2022, ύστερα από αίτημα της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων.

Η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη μετά από διαβουλεύσεις και λεπτομερή αξιολόγηση της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί παγκοσμίως από τον κορωνοϊό. Ο φόβος πως η διοργάνωση θα αποδυναμωθεί σημαντικά, καθώς θα πέσει πάνω στους Ολυμπιακούς Αγώνες, έφερε τη σύμφωνη γνώμη όλων των πλευρών, να μετατεθούν για το 2022. Οι διοργανωτές τόνισαν πως η αλλαγή έγινε με στόχο την αναβάθμιση της διοργάνωσης, αλλά να εξασφαλιστεί και η προετοιμασία των αθλητών που θα συμμετάσχουν σε αυτήν, κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι ακριβείς ημερομηνίες της διεξαγωγής των 19ων Μεσογειακών Αγώνων, το 2022, στο Οράν της Αλγερίας, θα γίνουν γνωστές το επόμενο διάστημα.