Αθλητικά

ΟΦΗ: Συμφώνησε με τον Σελίμοβιτς

Σελίμοβιτς

Ο ΟΦΗ ήρθε σε συμφωνία με τον Απόλλωνα Λεμεσού για τη μεταγραφή του 23χρονου κεντρικού αμυντικού, Βαχίντ Σελίμοβιτς. Ο ποδοσφαιριστής, που είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα του Λουξεμβούργου. αναμένεται να έρθει στο Ηράκλειο αρχές της επόμενης εβδομάδας για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΟΦΗ και θα αρχίσει άμεσα προπονήσεις.

Ο Σελίμοβιτς γεννήθηκε στο Λουξεμβούργο και έχει σερβικές ρίζες. Είναι γέννημα-θρέμμα της Μετς, άλλωστε ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της. Το 2016 προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα του γαλλικού συλλόγου και το καλοκαίρι του 2019 τον απέκτησε ο Απόλλων Λεμεσού αντί 300.000 ευρώ.

Είναι η δεύτερη προσθήκη του ΟΦΗ από τον Απόλλωνα Λεμεσού, καθώς από την ίδια ομάδα είχαν αποκτήσει στις 22 Ιουνίου και τον Αντριάν Σαρδινέρο.

Αθλητικά

Γιορτάστηκε διαφορετικά η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού στο Ηράκλειο

fysiki_agogi.jpg

Με ένα διαφορετικό τρόπο συμμετείχε η Δομή Φυσικής Αγωγής και Σχολικού Αθλητισμού ΔΔΕ Ηρακλείου ,στον εορτασμό της Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού.

Στο πλαίσιο των ειδικών συνθηκών που επικρατούν στα σχολεία, λόγω πανδημίας και με δεδομένο ότι δεν πραγματοποιούνται αθλητικές δράσεις, οι Υπεύθυνοι ΦΑΣΧΑ  ΔΔΕ Ηρακλείου  κκ. Νηστικάκης και Δημόπουλος μαζί με τον Διευθυντή Β/θμιας Εκπ/σης Ηρακλείου κ. Καραγιαννίδη , τη συντονίστρια Ε.Ε ΠΕ11, ΠΕΚΕΣ Κρήτης κ. Ζαμπετάκη και τον Ομοσπονδιακό προπονητή ΑΜΕΑ κ. Βαρβεράκη, επισκέφθηκαν τα Σχολεία Ειδικής Αγωγής ΔΔΕ Ηρακλείου και παρέδωσαν αθλητικό υλικό για τις ανάγκες του μαθήματος της Φυσικής Αγωγής. Το υλικό παρέλαβαν οι Διευθύνσεις  και οι εκπαιδευτικοί Φυσικής Αγωγής των Σχολείων σε μια σεμνή τελετή στην οποία δόθηκε η ευκαιρία να συζητηθούν οι συνθήκες άθλησης και εκπαίδευσης καθώς και οι υποδομές των σχολείων. Συγκεκριμένα επισκέφθηκαν το Ειδικό Ενιαίο Επαγγελματικό Γυμνάσιο -Λύκειο (Ε.ΕΝ. Ε. ΓΥ.Λ) , το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) και το Ειδικό Γυμνάσιο,  Ηρακλείου.

"Ευχαριστούμε τους διευθυντές των σχολείων κ. Σακελλάρη, Πλουμή και Μανίκα αντίστοιχα, καθώς και τους/τις εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής κ. Τουπογιάννη, Ράπτη, Δουλγεράκη, Μοσχονά, Παπαϊωάννου, Βάρδα για τη συνεργασία και τους συγχαίρουμε για το έργο τους.Επισημαίνεται ότι θα παραδοθεί ανάλογο αθλητικό υλικό στο ΕΕΕΕΚ Τυμπακίου τις επόμενες ημέρες", αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Δομή Φυσικής Αγωγής και Σχολικού Αθλητισμού ΔΔΕ Ηρακλείου