Skip to main content
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΦΗ: Πλήρωσε και παίζει με Παναιτωλικό
ΟΦΗ: Πλήρωσε και παίζει με Παναιτωλικό
 clock 12:30 | 14/01/2015
writer icon newsroom ekriti.gr

Κανονικά θα διεξαχθεί στις 5.15μμ ο αγώνας Παναιτωλικός - ΟΦΗ στο Αγρίνιο.Η Κρητική ομαδα μετά από αγώνα δρόμου πλήρωσε  εντός της προθεσμίας τους ποδοσφαιριστές Ταυραρίδη,Γεωργιου και Ρόβα  και η διοργανώτρια αρχή έδωσε την έγκριση για να γίνει το ματς στο Αγρίνιο.

Η κρητική ΠΑΕ είχε διορία από το ΔΣ της Super League μέχρι σήμερα τις 12 το μεσημέρι για να καταβάλλει στους Γεωργίου, Ταυλαρίδη και Ρόβα το ποσό των 140.000 ευρώ και παρότι αρχικά λεγόταν πως δεν βρέθηκαν τα χρήματα, τελικά έγινε γνωστό πως εξοφλήθηκαν οι τρεις παίκτες, με ωρα κατάθεσης γύρω στις 12.15!.Τελικά μετά από  έλεγχο των εγγράφων και διαβουλεύσεις  οι άνθρωποι της διοργανώτριας αρχής αποφάσισαν να γίνει κανονικα το ματς  με τον Παναιτωλικό.

'Ενσταση Παναιτωλικού 

Συμφωνα με πληροφορίες ο Παναιτωλικός εξετάζει  ττο ενδεχόμενο να κάνει ένσταση υποστηρίζοντας πως ο ΟΦΗ δεν πλήρωσε τους παίκτες εντός της προθεσμίας που του έδωσε η διοργανώτρια αρχή 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis