Skip to main content
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΦΗ- Κόντης: «Πρέπει να αλλάξουμε διάθεση»-Γρηγορίου: «Ο Άρης πάντα θα έχει κίνητρο»
κοντησ 2
 clock 20:28 | 03/05/2026
writer icon newsroom ekriti.gr

«Θέλαμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη για να μας ανοίξει η όρεξη για την πέμπτη θέση» δήλωσε ο Χρήστος Κόντης μετά την εντός έδρας ήττα του ΟΦΗ από τον Άρη.

Με γιορτινό κλίμα, λόγω της κατάκτησης του κυπέλλου, ο ΟΦΗ γνώρισε την ήττα με 2-0 στο Παγκρήτιο στάδιο από τον Άρη σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του ΟΦΗ μετά το φινάλε της αναμέτρησης:

«Δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε.Θέλαμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη για να μας ανοίξει η όρεξη για την πέμπτη θέση.Προσπαθήσαμε, είχαμε τρεις καλές ευκαιρίες, αλλά το μυαλό ήταν και λίγο στην κατάκτηση του κυπέλλου, δεν ήταν αυτό που έπρεπε για ένα τέτοιο παιχνίδι.Ήταν μία εβδομάδα χαράς και πανηγυρισμών από όλο τον κόσμο.

Ο κόσμος βγήκε έξω και αποθέωσε τους παίκτες και καλά έκανε.Τους ευχαριστούμε για την υποδοχή.

Τώρα πρέπει κι εμείς να αλλάξουμε τη διάθεση γιατί έχουμε μπροστά μας παιχνίδια και πρέπει να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται.

Πρέπει να διατηρηθούμε ψηλά και σε θέση και σε απόδοση.»

«Αξίζουν συγχαρητήρια στον ΟΦΗ για την κατάκτηση του κυπέλλου» είπε ο Μιχάλης Γρηγορίου στις δηλώσεις του μετά τη νίκη του Άρη στο Παγκρήτιο στάδιο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του Άρη μετά το φινάλε της αναμέτρησης:

«Ο Άρης πάντα θα έχει κίνητρο ακόμη κι αν δεν υπάρχει αυτό της Ευρώπης.

Θέλουμε να δείξουμε ότι σε διαφορετική περίπτωση, τα δικαιούμασταν το Ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Αξίζουν συγχαρητήρια στον ΟΦΗ για την κατάκτηση του κυπέλλου, εμείς θέλουμε όμως την πέμπτη θέση.

Είναι στόχος και με ανάλογες εμφανίσεις θα την πάρουμε.»

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis