Skip to main content
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΦΗ: Χωρίς τρεις κόντρα στον Ολυμπιακό - Η αποστολή
οφη ολυμπιακος
 clock 14:56 | 13/03/2026
writer icon newsroom ekriti.gr

Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε το μεσημέρι της Παρασκευής (13/3), την προετοιμασία για το Σάββατιάτικο (14/3-17:00) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Παγκρήτιο στάδιο, με τον Χρήστο Κόντη να μην υπολογίζει στους τραυματίες Μπόρχα Γκονζάλεθ και Καραχάλιο καθώς και τον τιμωρημένο Θεοδοσουλάκη.

Στον αντίποδα υπάρχει η επιστροφή του Νους που εξέτισε την ποινή του.

Η αποστολή του ΟΦΗ:

Λίλο, Χριστογεώργος, Κατσίκας, Μαρινάκης, Χατζηθεοδωρίδης, Αθανασίου, Κωστούλας, Λαμπρόπουλος, Χριστόπουλος, Πούγγουρας, Κρίζμανιτς, Κανελλόπουλος, Μπαΐνοβιτς, Ανδρούτσος, Αποστολάκης, Βούκοτιτς, Νέιρα, Φούντας, Ρομάνο, Σενγκέλια, Νους, Σαλσέδο και Ισέκα.

Εκτός αποστολής έμειναν ο τραυματίας Gonzalez, ο τιμωρημένος Γιάννης Θεοδοσουλάκης και οι Καραχάλιος (ακολούθησε μέρος του προγράμματος), Καλαφάτης, Κοντεκάς, Καινουργιάκης και Χνάρης. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βαθμολογία UEFA: Μία «ανάσα» από την 10η Τσεχία η Ελλάδα!

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis