Αθλητικά

Ο τερματοφύλακας της Λέγκια Γκντανσκ χτυπήθηκε με βεγγαλικό! (video)

legia.jpg

Ο Γερμανός τερματοφύλακας της Λέγκια , Ζλάταν Αλομέροβιτς, στον αγώνα με τη Gryf Wejherowo (3η Πολωνίας) για το Κυπελλο Πολωνίας, χτυπήθηκε από ένα βεγγαλικό ευθείας βολής, το οποίο δεν τον βρήκε σε κάποιο σημείο του σώματος, που θα μπορούσε να του προκαλέσει βλάβη.
Το εξωφρενικό είναι ότι το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά , αφού ο διαιτητής αρκέσθηκε σε μια μικρή διακοπή και συστάσεις από τα μεγάφωνα.
!Για την ιστορία η Λέγκια που βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο 5', ανέτρεψε το σκορ στην επανάληψη (2-3) και προκρίθηκε.

Αθλητικά

Νάστος: «Ο ΟΦΗ θα καταθέσει ένα σεβαστό ποσό, το παν η αλληλεγγύη»

nastos.png

Ο Ανέστης Νάστος ανήγγειλε μέσα από τον τηλεμαραθώνιο του ΠΣΑΠ και του gazzetta.gr την κίνηση του ΟΦΗ να καταθέσει ένα σημαντικό ποσό στηρίζοντας το εγχείρημα και έστειλε μήνυμα αλληλεγγύης.  

Ο αρχηγός του ΟΦΗ εκπροσώπησε τους Ομιλήτες στον τηλεμαραθώνιο και ανακοίνωσε ότι ο σύλλογος θα καταθέσει σημαντικό ποσό στο πλαίσιο του εγχειρήματος. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ανέστης Νάστος:

«Το πιο σημαντικό είναι η αλληλεγγύη, ο συνάνθρωπος και αξίζουν συγχαρητήρια στον ΠΣΑΠ, σε όλους τους ποδοσφαιριστές και τους αθλητές. Εμείς σαν παίκτες του ΟΦΗ θα καταθέσουμε ένα σοβαρό ποσό, κάνω έκκληση στους ανθρώπους του Ηρακλείου ότι το μόνο που έχουν να κάνουν, είναι να στείλουν ένα sms».