Skip to main content
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Ο Άρης έριξε την ΑΕΚ από το «ρετιρέ»
αεκ-αρησ
 clock 22:02 | 11/01/2026
writer icon newsroom ekriti.gr

Μετά από δέκα συνεχόμενες επιτυχίες σε όλες τις διοργανώσεις, η ΑΕΚ έμεινε στο 1-1 με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», σε αναμέτρηση για τη 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, με αποτέλεσμα να πέσει από την κορυφή της κατάταξης.

Ο Αμπουμπακαρί Κοϊτά (8’) έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του Μάρκο Νίκολιτς, αλλά εκείνη του Μανόλο Χιμένεθ ισοφάρισε άμεσα με τον Φρέντρικ Γένσεν (11’). Το δεύτερο μέρος ήταν αμφίρροπο, με λίγες καλές φάσεις, με τις δυο ομάδες να παίρνουν τελικά από έναν βαθμό - που δεν εξυπηρετεί την ΑΕΚ που έπεσε στην τρίτη θέση ενώ οι Θεσσαλονικείς παρέμειναν έβδομοι.

Διαιτητής: Ροχίτ Σάγκι (Νορβηγίας)
Κίτρινες: Καντεβέρε, Αθανασιάδης, Μόντσου - Πινέδα, Κοϊτά.
 

ΑΡΗΣ (Μανόλο Χιμένεθ): Αθανασιάδης, Γένσεν (80’ Γαλανόπουλος), Άλβαρο, Τεχέρο, Καντεβέρε, Ράτσιτς, Πέρεθ, Φαντιγκά, Μόντσου, Ντούντου, Ρόουζ.
ΑΕΚ (Μάρκο Νίκολιτς): Στρακόσια, Μουκουντί, Ρέλβας, Οντουμπάτζο, Πήλιος, Λιούμπισιτς (66’ Βάργκα), Πινέδα (61’ Μάνταλος), Μάριν, Ζοάο Μάριο (66’ Ελίασον), Κοϊτά (84’ Κουτέσα), Γιόβιτς.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis