Skip to main content
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ντεμπούτο με νίκη για το Γιάννη Πετράκη στον ΠΑΣ

Ντεμπούτο με νίκη για το Γιάννη Πετράκη στον ΠΑΣ
 clock 18:18 | 01/02/2014
writer icon newsroom ekriti.gr

Ο ΠΑΣ Γιάννινα επέστρεψε στις επιτυχίες, επικρατώντας του Λεβαδειακού με σκορ 2-1 για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, με τον Γιάννη Πετράκη να κάνει με επιτυχία το ντεμπούτο του στον πάγκο της Ηπειρώτικης ομάδας. Το σκορ άνοιξε στο 24' ο Ίλιτς και ο Τσουκαλάς διπλασίασε τα τέρματα στο 66', με τους Βοιωτούς απλώς να μειώνουν με τον Μάντζιο στο 73'. Ωστόσο οι Γιαννιώτες διαμαρτύρονται για δύο πέναλτι στο πρώτο μέρος.

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Στρούνα, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ, Τσουκαλάς, Λίλα, Κοροβέσης (90’ Μπέριος), Γιάκος (73’ Ντάσιος), Ακόστα (87’ Αυγενικού), Ίλιτς. 
Στον πάγκο: Αμπάρης, Κυβελίδης, Χαρίσης, Κρητικός 

Λεβαδειακός (Καραγεωργίου): Πζιρόφσκι, Μουλόπουλος, Χαραλάμπους, Λουκογιάννης (46’ Καπό), Ιντζίδης (58’ Μιλοσάβλιεφ), Κονέ, Ορτέγκα (77’ Βαρέλα), Κώτσιος, Γεωργίου, Μάνζτιος, Ροτζέριο. 
Στον πάγκο: Στρατηλάτης, Μάγκας, Γιάντσης, Πετράτζι

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis