Skip to main content
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νίκη ο Παναθηναϊκός με Κέρκυρα

panathinaikos.jpg
 clock 19:30 | 20/01/2018
writer icon newsroom ekriti.gr

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε 4-0 την Κέρκυρα για την 18η αγωνιστική της Super League και επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα.

Ο Δώνης άνοιξε το σκορ (16’), με τον Γιόχανσον να γράφει το 2-0 μετά από νέα ωραία συνεργασία με τον σκόρερ του πρώτου τέρματος (33’). 

Ο Βιγιαφάνιες "σέρβιρε" στον Λουντ το τρίτο γκολ (70’), με τον Αργεντινό να δίνει έτοιμο γκολ και στον Άλτμαν με την συμπλήρωση των 90 λεπτών του αγώνα. 

Στους 22 βαθμούς ανέβηκε ο Παναθηναϊκός, που φιλοξενείται από τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη την ερχόμενη αγωνιστική. Στην προτελευταία θέση και τους 11 βαθμούς έμεινε η Κέρκυρα.
 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis