Skip to main content
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
NBA: «Ζωντανοί» οι Πέισερς - Ισοφάρισαν 3-3 τους Θάντερ και ο τίτλος θα κριθεί στην Οκλαχόμα
νβα
 clock 10:43 | 20/06/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Στον 7ο και τελευταίο τελικό θα κριθεί ο τίτλος του NBA, καθώς οι Ιντιάνα Πέισερς κέρδισαν 108-91 τους Θάντερ στο Game 6 και έφεραν την σειρά στα ίσια 3-3.

Το «παρών» στον 6ο τελικό έδωσε κανονικά ο Ταϊρίς Χαλιμπάρτον παρά τη θλάση που τον ταλαιπωρεί στη γάμπα. Ο άσος των Πέισερς είχε 14 πόντους και 5 ασίστ, με τον Τόπιν να τελειώνει τον αγώνα με 20 πόντους και 17 είχε ο Νέμπχαρτ. Double double και πάλι από τον Πασκάλ Σιάκαμ, ο οποίος είχε 17 πόντους και 13 ριμπάουντ.

Από την άλλη, οι Θάντερ είχαν και πάλι πρώτο σκόρερ τον Σέι Γκίλτζιους Αλεξάντερ με 21 πόντους, έχοντας ακόμα 4 ριμπάουντ και 2 ασίστ, με τον Τζέιλεν Ουίλιαμς να τον ακολουθεί με 16 πόντους.

Το καθοριστικό 7ο και τελευταίο ματς της σειράς των τελικών θα λάβει χώρα τα ξημερώματα της Δευτέρας (23/06) στις 03:00 (ώρα Ελλάδας), στην Οκλαχόμα, με το νικητή να στέφεται Πρωταθλητής NBA.

Τα δωδεκάλεπτα: 28-25, 64-42, 90-60, 108-91.

 
 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis