Αθλητικά

Μπενφίκα και Σπόρτινγκ θέλουν Ηρακλειώτη ποδοσφαιριστή

mpoyhalakis-me-atromito.jpg

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης με τις εξαιρετικές εμφανίσεις του στο Championw League έχει ανεβάσει πού τις ''μετοχές΄΄ του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο και ήδη έχει καταφέρει να κεντρίσει το ενδιαφέρον ομάδων από την Πορτογαλία.
Οι σύλλογοι της χώρας της Ιβηρικής Χερσονήσου, άλλωστε, παρακολουθούν πάντοτε με ενδιαφέρον την πορεία των ομάδων των συμπατριωτών προπονητών τους, όπως του Ολυμπιακού του Πέδρο Μαρτίνς ή του ΠΑΟΚ του Αμπέλ Φερέιρα.
Κάπως έτσι, έχουν ξεχωρίσει τον διεθνή Έλληνα μέσο, με τους μεγάλους της Λισαβόνας να «τσεκάρουν» διαρκώς τον 26χρονο Ηρακλειώτη ποδοσφαιριστή.
Η Μπενφίκα και η Σπόρτινγκ δεν θα ήταν αρνητικές στο να σκεφτούν ακόμη και την απόκτηση του Κρητικού άσου, θεωρώντας τον μάλιστα σε υψηλότερο επίπεδο από αυτό που βρισκόταν ο Ανδρέας Σάμαρης στην ηλικία του.
Αμφότερες οι ομάδες τον έχουν εντάξεις στο σκάουτινγκ τους και δεν αποκλείεται μελλοντικά να χτυπήσουν την… πόρτα του Ολυμπιακού.

Αθλητικά

Αναβλήθηκαν και οι Μεσογειακοί Αγώνες

Μεσογειακοί Αγώνες

Η Διεθνής Επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων και η Κυβέρνηση της Δημοκρατίας της Αλγερίας αποφάσισαν από κοινού να αναβάλουν για έναν χρόνο τους Μεσογειακούς Αγώνες του Οράν, οι οποίοι αντί για το 2021, θα διεξαχθούν το 2022, ύστερα από αίτημα της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων.

Η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη μετά από διαβουλεύσεις και λεπτομερή αξιολόγηση της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί παγκοσμίως από τον κορωνοϊό. Ο φόβος πως η διοργάνωση θα αποδυναμωθεί σημαντικά, καθώς θα πέσει πάνω στους Ολυμπιακούς Αγώνες, έφερε τη σύμφωνη γνώμη όλων των πλευρών, να μετατεθούν για το 2022. Οι διοργανωτές τόνισαν πως η αλλαγή έγινε με στόχο την αναβάθμιση της διοργάνωσης, αλλά να εξασφαλιστεί και η προετοιμασία των αθλητών που θα συμμετάσχουν σε αυτήν, κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι ακριβείς ημερομηνίες της διεξαγωγής των 19ων Μεσογειακών Αγώνων, το 2022, στο Οράν της Αλγερίας, θα γίνουν γνωστές το επόμενο διάστημα.