Δύο ακόμα καλαθοσφαιριστές θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στο "Ηράκλειο" ΟΑΑ και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Πρόκειται για τους Οδυσσέα Σαρρή και τον Θάνο Κακαλέ.
Οι ανακοινώσεις:
Ο Θάνος Κακαλές παραμένει στο Ηράκλειο για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν.
Η περσινή χρονιά δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελε, καθώς ένας τραυματισμός περιόρισε την παρουσία του στο παρκέ. Παρ’ όλα αυτά, ο Κακαλές έμεινε δίπλα στην ομάδα και προσπάθησε να προσφέρει με κάθε τρόπο.
Ο νεαρός guard με ύψος 1.83 επιστρέφει τη νέα σεζόν με ακόμη μεγαλύτερη διάθεση, έτοιμος να βοηθήσει περισσότερο στην οργάνωση και τη λειτουργία της ομάδας μέσα στο παρκέ.
Ο Οδυσσέας Σαρρής θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του Ηρακλείου ΟΑΑ.
Ο έμπειρος power forward/center παραμένει στο ρόστερ της ομάδας, δίνοντας συνέχεια σε μια συνεργασία που χαρακτηρίζεται από εμπειρία, συνέπεια και σταθερότητα.
Η παρουσία του αποτελεί μία από τις σταθερές της ομάδας, όχι μόνο για όσα προσφέρει μέσα στο παρκέ, αλλά και για τον χαρακτήρα, τη νοοτροπία και τη θετική επιρροή του στο σύνολο.
Ένας παίκτης που γνωρίζει καλά τι σημαίνει ομάδα και το αποδεικνύει καθημερινά με τη στάση και την παρουσία του.
Η σταθερή αξία, μένει στο Ηράκλειο