Αθλητικά

Κουπτσίδης: ''Ο κ.Αυγενάκης μπορεί να στηρίξει την υποψηφιότητα του Παγκρητίου Σταδίου''

Κουπτσίδης ΕΠΟ

Το μέλος της Εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Γρεβενών, Δημοσθένης Κουπτσίδης, μίλησε στην εκπομπή του Ράδιο Κρήτη, ‘’Στον κόσμο των Σπορ’’ για τις πρόσφατες αποφάσεις της ΕΠΟ για αναδιάρθρωση της Super League2 άλλα και της Football League.

Παράλληλα αποκάλυψε ότι δεν συζητήθηκε το θέμα της υποψηφιότητας του Παγκρητιου Σταδίου για τον τελικό του Conference League στην τηλεδιάσκεψη της Ε.Ε της ΕΠΟ, την περασμένη Τετάρτη, υπογραμμίζοντας ότι αν ο υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενακης βοηθήσει για να προχωρήσουν άμεσα τα έργα που απαιτούνται για να πληροί το Παγκητιο Στάδιο τις προϋποθέσεις που έχει θέσει η δεν θα τεθεί θέμα αλλαγής έδρας στην υποψηφιότητα του Ηρακλείου.

Αναλυτικά η συνέντευξη του:

Αθλητικά

Νάπολι: Ονόμασε «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» το «Σαν Πάολο»

maradoa.jpg

Στη μνήμη του ποδοσφαιριστή που άλλαξε την ιστορία της ομάδας και της πόλης γενικότερα, το «Σαν Πάολο» μετονομάστηκε και επισήμως σε «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα».

Με αυτό τον τρόπο η Νάπολι αποφάσισε να τιμήσει τον θρύλο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, Ντιέγκο  Μαραντόνα ,ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή πριν από 9 ημέρες από ανακοπή καρδιάς βυθίζοντας στην θλίψη τον ποδοσφαιρικό πλανήτη.

Ύστερα από ψήφισμα που εγκρίθηκε την Παρασκευή (4/12), η φυσική έδρα των «παρτενοπέϊ» θα ονομάζεται στο εξής «Στάδιο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα».

Το ψήφισμα, το οποίο έθεσε στη διαδικασία ο δήμαρχος της πόλης Λουίτζι ντε Ματζίστρις και η σύμβουλος για την τοπωνυμία Αλεσάντρα Κλεμέντε, υπογράφηκε από το σύνολο του δημοτικού συμβουλίου στη διάρκεια της συνεδρίασης στο "Palazzo San Giacomo".