Skip to main content
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Κίνδυνος τιμωρίας για ΟΦΗ - Απορρίφθηκαν τα μέτρα κατά της Σούπερ Λίγκα
Κίνδυνος τιμωρίας για ΟΦΗ - Απορρίφθηκαν τα μέτρα κατά της Σούπερ Λίγκα
 clock 10:16 | 13/01/2015
writer icon newsroom ekriti.gr

Ορατός είναι πλέον ο κίνδυνος τιμωρίας του ΟΦΗ καθώς το δικαστήριο δεν έκανε δεκτή την προσωρινή διαταγή που είχε ζητήσει η Κρητική ομάδα για να μην τον  αποβάλλει η Σούπερ Λίγκα .Ετσι η τελευταία στη συνεδρίαση που αρχίζει στις 2 το μεσημέρι είναι πολύ πιθανό να μην προχωρήσει στον ορισμό του αγώνα της Τετάρτης με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Αντίθετα το δικαστήριο έκανε δεκτή την προσωρινή διαταγή που αφορούσε τους πιστωτές .Έτσι ο ΟΦΗ έχει προστασία από τους πιστωτές μέχρι τις 13 Φεβρουαρίου που θα εκδικαστούν τα ασφαλιστικά μέτρα εναντίον τους .

Αυτό σημαίνει ότι η διοργανώτρια αρχή δεν μπορεί να επιβάλει ποινές στον ΟΦΗ για τους Ταυλαρίδη, Ρόβα και Γεωργίου, αλλά από την άλλη μπορεί να αποβάλει τον ΟΦΗ από το πρωτάθλημα από τη στιγμή που πήρε απόφαση πριν δυο μήνες να το κάνει αν ο ΟΦΗ δεν αποσύρει την προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια μέχρι τις 12 Ιανουαρίου ,κάτι που δεν έκανε η Κρητική ομάδα .

Πως  γλιτώνει την τιμωρία

Για να αποφύγει ο ΟΦΗ την τιμωρία από τη διοργανώτρια αρχή θα πρέπει να  παραιτηθεί σήμερα (13/1) από την προσωρινή διαταγή που τον προστατεύει από τους πιστωτές του, και ταυτόχρονα να πληρώσει τις οφειλές του  προς πρωην ποδοσφαιριστές του για τελεσίδικες αποφάσεις που υπάρχουν σε βάρος της Κρητικής ομάδας

Πάντως σύμφωνα με δήλωση του Νίκου Μαχλά ,ο ΟΦΗ έχει έρθει σε συμφωνία με τον δικηγόρο των πρωην ποδοσφαιριστών του ,Ταυλαρίδη , Γεωργίου και Ρόβα  για να μην επιμείνουν στην τελεσίδικη απόφαση για τιμωρία της Κρητικής ομάδας .

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis