Skip to main content
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κανένας περιοριστικός όρος σε Σπανό-Αγγελόπουλο

spanos_aggelopoulos.jpg
 clock 14:04 | 05/05/2015
writer icon newsroom ekriti.gr

Η «επίσκεψη» των Γιώργου Σπανού και Γιάννη Αγγελόπουλου στον ειδικό ανακριτή διαφθοράς το μεσημέρι της Τρίτης δεν έφερε… συνέπειες για τους δύο. 

Ο πρόεδρος και ο τεχνικός διευθυντής του Ατρομήτου απολογήθηκαν το μεσημέρι στον Γιώργο Ανδρεάδη για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες δωροδοκίες και δωροληψίας. Με σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα και του ανακριτή, αποφασίστηκε να μην τους επιβληθεί κανένας περιοριστικός όρος. Επιπλέον, παρέδωσαν έγγραφο στον ανακριτή με τοποθέτηση του Ρικάνρτο Σα Πίντο που ισχυρίζεται ότι δεν γνωρίζει κάτι επί του θέματος. 

Νωρίτερα είχαν καταθέσει ως μάρτυρες ο ποδοσφαιριστής της ομάδας, Πίτου Γκαρσία, αλλά και ο άλλοτε βοηθός του Ρικάρντο Σα Πίντο, Σωτήρης Ρούσης. Υπενθυμίζεται πως ο Αργεντινός μέσος και άλλοι τρεις συμπαίκτες του (Ναπολεόνι, Κατσουράνης, Κυβρακίδης) δεν είχαν παίξει βασικοί στον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» και σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο Τάκης Φύσσας, ο τότε προπονητής του Ατρομήτου, Ρικάρντο Σα Πίντο, δεν τους έβαλε να παίξουν ύστερα από εντολή παραγόντων της ομάδας. Χθες έγινε γνωστό πως ο Γιώργος Σπανός κατέθεσε μήνυση στον Τάκη Φύσσα, για την κατάθεση του αυτή. 

πηγή:sportfm.gr

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis