Skip to main content
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η Μίλαν συμφώνησε με τον Μόντριτς

ΜΟΝΤΡΙΤΣ
 clock 08:19 | 04/06/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Μετά από 12 καταπληκτικά χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης, όπου κατέκτησε (κυριολεκτικά) τα πάντα σε συλλογικό επίπεδο και μία και δύο και τρεις φορές, ο Λούκα Μόντριτς είναι έτοιμος να «μετακομίσει» στο Μιλάνο για λογαριασμό της Μίλαν, με την οποία έχει έρθει πλέον σε προφορική συμφωνία, η οποία επικυρώθηκε το βράδυ της Τρίτης (3/6).

Όπως ανέφεραν το βράδυ της Τρίτης (3/6) τα ιταλικά ΜΜΕ ο Κροάτης άσος έχει δώσει τα... χέρια με τους «ροσονέρι» και την Τετάρτη (4/6) αναμένεται να υπογράψει μονοετές συμβόλαιο, ολοκληρώνοντας μία μεταγραφική «βόμβα» για τη Serie A.

Και άλλη μία σπουδαία κίνηση απ’ τον νέο αθλητικό διευθυντή της ομάδας, Ίγκλι Τάρε, ο οποίος μετά το deal με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι για τον πάγκο της ομάδας, είναι έτοιμος να «ντύσει» στα χρώματα της Μίλαν τον 39χρονο Μόντριτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιακουμάκης: Κατέκτησε το CONCACAF Τσάμπιονς Καπ

«Παρέλαση ηρώων» στα Ηλύσια Πεδία! (vid)

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis