Αθλητικά

Η δίκη των «15» μεταφέρεται στο Εφετείο

Champions League

Την περασμένη Τετάρτη η ακροαματική διαδικασία στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ, για την υπόθεση των 15 προσώπων που κατηγορούνται σε ποινικό επίπεδο για «σύσταση συμμορίας και αλλοίωση αποτελεσμάτων κατά περίπτωση», είχε διακοπεί λόγω ανυπέρβλητων λόγω τεχνικών προβλημάτων στην τηλεδιάσκεψη, με τη συνέχειά της να ορίζεται για τις 29 Ιουνίου.

Αυτό, όμως, δεν κατέστη δυνατόν ούτε σήμερα, αυτή τη φορά για... χωροταξικούς λόγους, αφού στα γραφεία της Ομοσπονδίας δεν υπάρχει επαρκής χώρος για έδρα, κατηγορούμενους και νομικούς εκπροσώπους. Ως εκ τούτου, έγινε δεκτή η πρόταση της προέδρου της Επιτροπής για μεταφορά της διαδικασίας, από την 1η Ιουλίου και ώρα 18:00, στην αίθουσα τελετών του Εφετείου Αθηνών.

Πριν τη λύση της συνεδρίασης, η πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας επικαιροποίησε τις ημερομηνίες κατάθεσης των μαρτύρων, αποκαλύπτοντας ότι δεν δύναται, ως αυτή τη στιγμή, να εντοπίσει τον Βρύζα και πως Αγγελίδης και Βελλής απουσιάζουν στο εξωτερικό και κατά συνέπεια είναι αρκετά δύσκολο να παραστούν στις 8 Ιουλίου.

Οι ημερομηνίες που ορίστηκαν για να καταθέσουν οι μάρτυρες της υπόθεσης είναι οι ακόλουθες:
1 Ιουλίου: Τάκης Φύσσας, Φώτης Κωστούλας, Χρήστος Σάββας 
2 Ιουλίου: Γιάννης Αλαφούζος, Δημήτρης Μελισσανίδης 
6 Ιουλίου: Αλέξης Κούγιας, Κύρος Βασσάρας 
8 Ιουλίου: Ιάκωβος Αγγελίδης, Σταμάτης Βελλής και ως μάρτυρες υπεράσπισης Μώραλης και Παπαδάκος

Εκτός των 15 φυσικών προσώπων, κατηγορούμενες είναι και οι ΠΑΕ Ατρόμητος, Ολυμπιακός, για τις οποίες η εισηγήτρια Παναγιώτα Σπανού έχει προτείνει υποβιβασμό και πρόστιμο 3 εκατομμύρια ευρώ σε κάθε μία. Υπενθυμίζεται ότι κατηγορούμενοι είναι οι:

Βαγγέλης Μαρινάκης, Γιώργος Σπανός, Γιάννης Αγγελόπουλος, Ρικάρντο Σα Πίντο, Γιώργος Σαρρής, Αριστείδης Σταθόπουλος, Γιάννης Παπακωνσταντίνου, Νίκος Προύντζος, Θόδωρος Κουρίδης, Θανάσης Μπριάκος, Αλέξανδρος Δημητρόπουλος, Ηλίας Σπάθας, Γιώργος Δούρος, Απόστολος Αμπάρκιολης, Κωνσταντίνος Ιωαννίδης.

Αθλητικά

ΟΦΗ: Παρουσίασε το νέο σήμα!

Μπούσης σήμα

Το νέο σήμα του συλλόγου, το οποίο είναι πολύ διαφορετικό από το προηγούμενο με τα αρχικά του συλλόγου το ένα μέσα στο άλλο και την λέξη Κρήτη παρουσίασε η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε.

'' Το νέο σήμα δημιουργήθηκε με σκοπό να σηματοδοτήσει τη νέα εποχή του ΟΦΗ.''τόνισε ο πρόεδρος της ομάδας, Μιχάλης Μπούσης.

Όπως ανέφερε ο Γιάννης Σαμαράς το νέο σήμα είναι εμπνευσμένο από τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, τις δύο εστίες και ο αγωνιστικός χώρος γίνεται ο πυρήνας του ΟΦΗ. Το ποδόσφαιρο αποτελεί για τον ΟΦΗ τον τόπο καταγωγής, το μέρος και την ίδια την Κρήτη.  

O Πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, Μιχάλης Μπούσης δήλωσε σχετικά: «Το μήνυμα που θέλουμε να στείλουμε στους φιλάθλους και στους Κρητικούς σε όλο τον κόσμο, που είναι πάντα μαζί μας και μας το δείχνουν στο γήπεδο και στην καθημερινότητά μας, είναι ότι επιθυμούμε να μεγαλώσει το κλαμπ. Η εξέλιξη του λογοτύπου είναι μία από τις διαδικασίες που το μεγαλώνουν. Η αλλαγή αυτή δείχνει ξεκάθαρα την αφοσίωση που υπάρχει στο όραμα που ξεκίνησε πριν από περίπου δύο χρόνια και μάλιστα στην παρούσα στιγμή, όπου η πανδημία έχει φρενάρει σχεδόν τα πάντα. Το λανσάρισμα του νέου σήματος αποδεικνύει εμπράκτως τη διάθεσή μας να συνεχίσουμε το πλάνο μας για έναν σπουδαίο ΟΦΗ, με σεβασμό και τιμή για το παρελθόν, πίστη για το παρόν και αισιοδοξία για το μέλλον».

Ο Εμπορικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, Λεωνίδας Παπαβασιλάκης, είπε από την πλευρά του: «Η ομάδα μπήκε σε μία νέα εποχή από τον Οκτώβριο του 2018. Μία εποχή μεταμόρφωσης, μία εποχή περηφάνιας και ελπίδας, μία εποχή κορυφαίων επιδόσεων, μία εποχή υψηλών ηθικών και αθλητικών αξιών. Καθώς η ιστορία του ΟΦΗ ξαναγράφεται, ένα νέο brand γεννιέται για να γίνει το σύμβολο αυτής της νέας εποχής και να δώσει ώθηση στον ΟΦΗ προς τα εμπρός με μια διακριτή και μοναδική ταυτότητα».

Ο Μπούσης για τις αντιδράσεις των  φιλάθλων

Οι αντιδράσεις των φιλάθλων του ΟΦΗ στα σόσιαλ μίντια από τα πρώτα λεπτά της παρουσίασης του νέου σήματος, είναιστην πλειοψηφία τους, αρνητικές.

"Ξέρουμε ότι δεν θα είναι όλοι happy. Δεν θέλουμε να προσβάλουμε κανένα" σχολίασε ο ιδιοκτήτης του ΟΦΗ, Μιχάλης Μπούσης και πρόσθεσε πως "την απόφαση την βγάλαμε όλοι μαζι σαν διοίκηση. Με το νέο σήμα δέσαμε τον ΟΦΗ, με την Κρήτη και το Ηράκλειο. Με ρώταγε κόσμος, που είναι ο ΟΦΗ.Επρεπε να μπω στην διαδικασία να το εξηγήσω. Είναι φρέσκο", ανέφερε το αφεντικό του ΟΦΗ.

 

νεο σημα ΟΦΗ
νεο σημα ΟΦΗ

Δείτε ζωντανά την συνέντευξη τύπου της ΠΑΕ ΟΦΗ. Επικεφαλής του πάνελ ο πρόεδρος της ομάδας, Μιχάλης...