Χωρίς τον Εστεμπάν Καμπιάσο, θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός κόντρα στη Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ (20/10, 21:45) για την τρίτη αγωνιστική του Champions League, καθώς ο Αργεντινός ένιωσε ενοχλήσεις στην προπόνηση.
Έναν ελαφρύ μυϊκό τραυματισμό υπέστη ο Νταβίντ Φουστέρ, στη δεξιά γάμπα, αλλά ούτως ή άλλως δεν έχει δικαίωμα να παίξει την Τρίτη, καθώς δεν έχει δηλωθεί στη λίστα του Champions League.
Ατομικό έκανε ο Μπουχαλάκης, συντηρητικά κινήθηκε ο Ντουρμάζ αλλά δεν εμπνέει ανησυχία το πρόβλημα του και θα κινηθεί συντηρητικά για τις επόμενες μια-δυο προπονήσεις.
Μετά το τέλος της προπόνησης της Κυριακής, ο Πορτογάλος τεχνικός γνωστοποίησε την αποστολή για το ματς στο Ζάγκρεμπ.
Αναλυτικά: Μποτία, Ντα Κόστα, Ντομίνγκες, Ελαμπντελαουί, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Ερνάνι, Χουτεσιώτης, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Λάτσι, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας, Βούρος.