Skip to main content
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Χάποελ Τελ Αβίβ – Ολυμπιακός 85-89: Μία ανάσα από την πρωτιά
ολυ
 clock 21:28 | 09/04/2026
writer icon newsroom ekriti.gr

Σε εξαιρετική κατάσταση οδεύει προς το φινάλε της κανονικής περιόδου της EuroLeague ο Ολυμπιακός, ο οποίος νίκησε το βράδυ της Πέμπτης (9/4) την Χάποελ Τελ Αβίβ στη Σόφια (89-85), για την 37η αγωνιστική.

Στο 25-12 ανέβηκαν οι Πειραιώτες (15-3 εντός και 10-9 εκτός έδρας), που ένιωσαν σαν στο σπίτι τους καθώς είχαν χιλιάδες Έλληνες στο πλευρό τους και τους συμπατριώτες του Σάσα Βεζένκοβ το ίδιο.

Ακόμα μία μεγάλη εμφάνιση από τον Τάιλερ Ντόρσεϊ που κυριολεκτικά προσπαθεί να μπει σε κάθε πιθανή κι απίθανη συζήτηση, καλό τρίτο δεκάλεπτο από τον Βεζένκοβ, βοήθησε πολύ ο Κόρι Τζόσεφ, ακόμη περισσότερο ο Άλεκ Πίτερς, ακολούθησαν Γουόρντ, Χολ, Μιλουτίνοβ.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 18-22, 48-51, 67-73, 85-89

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis