Παρασκευή 6 ΔΕΚ 2019 18:57
 • Ηρακλειο
  15°C
 • Χανια
  17°C
 • Ρεθυμνο
  15°C
 • Λασιθι
  15°C
Ekriti.gr Logo

Γιορτή Αθλητισμού: Με Πατουλίδου-Ιωαννίδη και πολλά παιδιά

Γιορτή Αθλητισμού: Με Πατουλίδου-Ιωαννίδη και πολλά παιδιά

giorti3.jpg

Γέμισε  παιδιά σήμερα το κλειστό «Δύο Αοράκια» όπου έγινε η γιορτή Αθλητισμού, σε μια ημέρα μνήμης και διδαχής.

Το παρών έδωσε χρυσή Ολυμπιονίκης και Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου όπως και ο Ομοσπονδιακός Προπονητής της Άρης Βαρών σε πάγκο Δημήτρης Ιωαννίδης.

Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του Γιώργου Σηφάκη και έγιναν μια σειρά από δράσεις, που αφορούσαν τις αξίες του αθλητισμού, αλλά και την σωστή συμπεριφορά όταν οδηγούμε.

Η Τροχαία Ηρακλείου, ο Εθελοντικός Σύλλογος Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων, το Κέντρο Βιωματικής Εκπαίδευσης Οδικής Ασφάλειας EERSC με τις Σχολές Οδηγών Στεφανάκης (με ένα προσομοιωτή πρόσκρουσης κι έναν ανατροπής οχήματος) και πέντε αθλητικοί φορείς της πόλης μας –Αθλητική Ακαδημία Ηρακλείου, Αθλόδραση, ΑΣΚΑ Ηράκλειο, Α.Σ. Α.με.Α. Τάλως και ο Α.Σ. “ΠΑΛ.ΕΥ.Ε.”- έδωσαν ο κάθε φορέας απ’ την μεριά του, την βιωματική δυνατότητα στους μαθητές/θεατές να κατανοήσουν τις συνέπειες των τροχαίων ατυχημάτων, να αντιληφθούν το πόσο σημαντική είναι η σωστή οδική συμπεριφορά, αλλά και να γνωρίσουν και να αγαπήσουν έξι ολυμπιακά και παραολυμπιακά αθλήματα.

giorti_2.jpg, by papoutsakis.a

Την εκδήλωση διοργάνωσε το αθλητικό σωματείο “ΠΑΛ.ΕΥ.Ε” με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Ηρακλείου.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, τιμήθηκε η χρυσή Ολυμπιονίκης και Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου όπως και ο Ομοσπονδιακός Προπονητής της Άρης Βαρών σε πάγκο Δημήτρης Ιωαννίδης για την μεγάλη προσφορά τους.

giorti_.jpg, by papoutsakis.a

 

Διαβάστε επίσης. . .

Με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 61.500 ευρώ τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακός για τα επεισόδια που έγιναν...
Ο Σεμέντο του ΟΦΗ για την εμφάνιση του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, κέρδισε τόσο το βραβείο του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή...
Μετά από δέκα μήνες, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός κοντράρονται απόψε, στο κλειστό του ΟΑΚΑ, για τη δωδέκατη αγωνιστική...