Αθλητικά

Formula 1: Καμία άλλη ακύρωση αγώνα λόγω κορωνοϊού

formula_1.jpg

Ο ισχυρός άνδρας της Formula 1,Τζέισι Κάρεϊ υπογράμμισε πως δεν πρόκειται να ακυρωθεί άλλος αγώνας του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1, ακόμα και αν βρεθεί κάποιος οδηγός θετικός στον κορωνοϊού. Το παγκόσμιο πρωτάθλημα αναμένεται να επανεκκινήσει στις 5 Ιουλίου και πλέον άπαντες είναι αποφασισμένοι να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί, ανεξάρτητα με την πορεία της πανδημίας του κορωνοϊού. Ο ισχυρός άνδρας της Formula 1 τόνισε πως οι ομάδες θα πρέπει να έχουν από εδώ και στο εξής, αναπληρωματικούς οδηγούς. Με αυτό τον τρόπο θα μπορούν να αντικαταστήσουν κάποιον οδηγό αν αυτός είναι θετικός στον κορωνοϊό.

Χαρακτηριστικά, ο Κάρεϊ δήλωσε: “Αν ένας οδηγός βρεθεί θετικός, οι ομάδες πρέπει να έχουν... αναπληρωματικούς οδηγούς. Δε θα προχωρούσαμε αν δεν είχαμε εμπιστοσύνη στις διαδικασίες που έχουν συμφωνήσει για την ασφάλεια όλων”.

Αθλητικά

Ολυμπιακός: Ο… Βασιλιάς Σπανούλης παρέμεινε στο “θρόνο” του! “Μαζί μέχρι τέλους”

spanoulis.jpg

Ήταν ειλημμένη απόφαση. 10 χρόνια ακριβώς από την ιστορική του μετεγγραφή από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό, οι “ερυθρόλευκοι” ανακοίνωσαν τη νέα συμφωνία τους με το.. Βασιλιά τους. Ο Σπανούλης για ένα ακόμα χρόνο στους Πειραιώτες.

Ο Ολυμπιακός επέλεξε αυτή τη συμβολική ημέρα (της πρώτης ερυθρόλευκης υπογραφής που έβαλε ο Βασίλης Σπανούλης) για να ανακοινώσει το νέο deal με τον παίκτη που άλλαξε την πορεία του και τον επανέφερε στην κορυφή της Euroleague. Στην λιτή ανακοίνωση τους, οι “ερυθρόλευκοι” κάνουν λόγο για παραμονή του… 38χρονου Βασιλιά στο θρόνο του!

Ο Ολυμπιακός ανέφερε -μέσω των social media- ότι “ο καλός καπετάνιος δεν φτιάχνεται από ήρεμες θάλασσες. Μαζί μέχρι τέλους” φτιάχνοντας ένα πολύ όμορφο εικαστικό με τις ανανεώσεις των που έκανε ο “V-Span” με την ομάδα.