Η Εθνική Ανδρών μπάσκετ συνεχίζει την προετοιμασία της στα Δύο Αοράκια ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας (31/8-15/9).To πρώτο ξεμούδιασμα θα γίνει σήμερα για τους διεθνείς απέναντι στο Ιράν, στο ανεπίσημο φιλικό μπάσκετ που θα διεξαχθεί στις 9μμ.
Έτσι, με φόντο τα δύο επίσημα φιλικά της Παρασκευής και της Κυριακής, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος θα έχει την ευκαιρία απόψε να δοκιμάσει διάφορα συστήματα και παίκτες στο - κεκλεισμένων των θυρών - φιλικό παιχνίδι.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και δεν θα παίξει στο φιλικό της Πέμπτης, αυτό είναι το μοναδικό πρόβημα για τον έμπειρο κόουτς. Ο Έλληνας σούπερ σταρ των Μπακς, δεν προπονήθηκε χθες (Τετάρτη) και θα προφυλαχθεί από το αποψινό φιλικό για να ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί και να έχουν την ευκαιρία οι φίλαθλοι της Κρήτης να τον δουν από κοντά στα δύο επόμενα φιλικά παιχνίδια.