Αθλητικά

Εργοτέλης-Ταουσιάνης: «Είμαστε πολύ διψασμένοι για το όνειρο» (video)

Τεράστια νίκη για τον Εργοτέλη.jpg

Ο Εργοτέλης έφυγε με το διπλό απο την Ξάνθη και έχει μεγάλες  ελπίδες απευθείας ανόδου και οι στιγμές στο σύλλογο είναι ονειρικές.

Με νίκη επί του Ιωνικού στη Νίκαια στο φινάλε ο Εργοτέλης διασφαλίζει την δεύτερη θέση που οδηγεί στο μπαράζ, ενώ αν ηττηθεί ο Λεβαδειακός στην Ξάνθη θα ανέβει πρώτος. Όσο για την Ξάνθη θέλει μόνο νίκη επί του Λεβαδειακού και ισοπαλία στο ματς του Ιωνικού με τον Εργοτέλη για να αρπάξει την πρώτη θέση στο φινάλε.

«Σε τρεις μέρες να γράψουμε ιστορία. Είστε σπουδαίοι και είμαστε υπερήφανοι που σας έχουμε», είπε μεταξύ άλλων ο προπονητής  Γιάννης Ταουσιάνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Νιόπλιας: ''Ο Μπούσης με έπεισε να μείνω'' (video)

ΟΦΗ-Παναιτωλικός 2-2: Ισοπαλία στο φινάλε της σεζόν(vid)

 

Αθλητικά

ΟΦΗ: Επίσημο μέλος του European Football for Development Network

οφη efdni.png

Η ΠΑΕ ΟΦΗ  αποτελεί επίσημο μέλος του European Football for Development Network (EFDN).

To EFDN είναι ένα δίκτυο, στο οποίο συμμετέχουν περισσότεροι από 100 ευρωπαϊκοί ποδοσφαιρικοί σύλλογοι και ενώσεις, που κατανοούν την κοινωνική τους ευθύνη και επιθυμούν να συνεργαστούν σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει ότι αποτελεί πλέον επίσημο μέλος του European Football for Development Network (EFDN).

To EFDN είναι ένα δίκτυο, στο οποίο συμμετέχουν περισσότεροι από 100 ευρωπαϊκοί ποδοσφαιρικοί σύλλογοι και ενώσεις, που κατανοούν την κοινωνική τους ευθύνη και επιθυμούν να συνεργαστούν σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Στα οφέλη των μελών του δικτύου εντάσσονται, μεταξύ άλλων, στρατηγικές συνεργασίες με την Ευρωπαϊκή Ένωση, το ECA, το UEFA Foundation for Children, το δίκτυο Fare, το CAFE (Center for Access on Football), το FCSA (Football Club for Social Alliance) και το European Healthy Stadia Network.

Όλα τα μέλη του EFDN έχουν κοινή πεποίθηση ότι το ποδόσφαιρο έχει τη δύναμη να αλλάζει τις ζωές των ανθρώπων προς το καλύτερο. Μπορεί να βελτιώσει τομείς όπως η υγεία και η εκπαίδευση, να προωθήσει την κοινωνική ένταξη και να συμβάλλει στην αντιμετώπιση θεμάτων όπως ο ρατσισμός.

Από το 2018 η ομάδα μας έχει αναπτύξει ένα ισχυρό πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, με μια σειρά δράσεων, που στοχεύουν στο να βελτιώσουν τις ζωές των ανθρώπων και να βοηθούν ενεργά όσους έχουν ανάγκη.

Στόχος του ΟΦΗ, σε συνεργασία με τα άλλα μέλη του δικτύου, είναι η ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών σε ευρωπαϊκό επίπεδο, έτσι ώστε να ενισχυθεί η ποιότητα και η αποτελεσματικότητα των δράσεων αλλά και να αποτελέσουν έμπνευση για όλους τους ποδοσφαιρικούς οργανισμούς να αναπτύξουν αίσθημα κοινωνικής ευθύνης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Euro 2020: Το πρόγραμμα των αγώνων της Τρίτης 22 Ιουνίου

ΟΦΗ: «Zωντάνεψαν» μνήμες από την πιο ένδοξη στιγμή της ιστορία του (ΦΩΤΟ)