Αθλητικά

Διαβάστε επίσης

Εργοτέλης: Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη για το θέμα της αναδιάρθρωσης

stiakakis.jpg

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Εργοτέλη, Γιώργος Στειακάκης, πήρε θέση για το θέμα της Αναδιάρθρωσης, την τοποθέτηση της ΠΑΕ αλλά και τα σχόλια σε ΜΜΕ της πόλης.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του:
''Σήμερα το απόγευμα η ομάδα μας δίνει στη Λάρισα έναν ακόμη κρίσιμο αγώνα για την, όσο είναι δυνατόν, υψηλότερη κατάταξη της στον βαθμολογικό πίνακα. Οι υψηλοί στόχοι δεν διατυμπανίζονται αλλά επιδιώκονται και κατακτώνται με δουλειά, ταλέντο και τύχη. Γι αυτό καλά έκανε ο Γιώργος Τουτζάρης που, από την αρχή του πρωταθλήματος, προέβαλε ως στόχο μια θέση που να οδηγεί στην ρητά εξαγγελθείσα Σουπερλιγκ 2. Αυτή η κατάκτηση φαινόταν απολύτως εφικτή. Αν έρθει και η δεύτερη θέση, καλώς να ορίσει, και είμαι βέβαιος ότι όλοι θα αγωνιστούν για το καλύτερο.
Οφείλω, όμως, να ξεκαθαρίσω καποια σημαντικά πράγματα ενόψει αυτών που γράφονται στα ΜΜΕ και στα μέσα κοινωνικής δικτυωσης:
1) Όλοι που διοικούμε σήμερα τον Εργοτέλη θεωρούμε ότι πρέπει να γίνει η αναδιάρθρωση και ότι εξυπηρετεί τις ανάγκες του ελληνικού ποδοσφαίρου, ανεξαρτήτως της θέσης που θα τερματίσει ο Εργοτελης στο πρωτάθλημα. Άλλωστε αυτό ήταν απόφαση της Πολιτείας και όχι ευσεβείς πόθοι κάποιων.
2) Ο Εργοτελης έχει τη συλλογική φιλοσοφία και τους διοικητικούς μηχανισμούς συνεργασίας να θέτει στόχους μέσα από συνεννόηση και αξιολόγηση των δεδομένων προς όφελος του όλου Εργοτέλη. Οι στόχοι είναι του Εργοτέλη και όχι αυθαίρετες προσωπικές φιλοδοξίες ή αποφάσεις κάποιων.
3) Η σύγκρουση των «συμφερόντων» του Συλλόγου μας με τα συμφέροντα άλλων ΠΑΕ ή με τις αποψεις άλλων παραγόντων που έχουν διαφορετική γνώμη είναι συγκυριακά αναπόφευκτη. Όμως ολους τους τιμάμε και τους σεβόμαστε. Άλλωστε, ο γόνιμος διάλογος και η καλοπροαίρετη αντιπαράθεση είναι το έδαφος που ανθίζει η πρόοδος.
4) Στον Εργοτέλη έχουμε μάθει να στηρίζουμε και να τιμάμε όσους τον υπηρετούν και τον έχουν υπηρετήσει στο παρελθόν. Αυτό κάνει και η σημερινή διοίκηση της ΠΑΕ με τον καλύτερο τρόπο υπό τις υπαρχουσες αντίξοες συνθήκες.
Υ.Γ 1 Συγχαρητήρια της Κ19 του Συλλόγου μας για την επιτυχία της στο πρωτάθλημα και φέτος.
Υ.Γ 2 Καλή επιτυχία την μεγάλη μας ομάδα σήμερα το απόγευμα και ευχαριστούμε όσους είναι δίπλα της.''

Αθλητικά

Το αφιέρωμα της Φένλο στον Γιακουμάκη (vid)

giakoymakis.jpg

Παρά την πικρία του υποβιβασμού η Φένλο δημιούργησε ένα εντυπωσιακό βίντεο - αφιέρωμα στον πρώτο σκόρερ της Eredivisie, Γιώργο Γιακουμάκη.

Ο διεθνής Ηρακλειώτης  επιθετικός σκόραρε 26 φορές στο πρωτάθλημα (κι άλλες τρεις στο κύπελλο Ολλανδίας).

Απολαύστε το βίντεο που δημιούργησε και ανέβασε στο YouTube κανάλι της η Ολλανδική ομάδα. Ένα βίντεο γεμάτο γκολ…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Εργοτέλης: Προεδρική εμψύχωση πριν τον “τελικό” στη Νίκαια

Ντουντουνάκη: «Δεν θα μπορούσα να το φανταστώ...»