Αθλητικά

Εργοτέλης :Ανοίγει τις σκεπαστές κερκίδες

pag.jpg

Βροχερό αναμένεται το προσεχές σαββατοκύριακο γι’ αυτό και η ΠΑΕ Εργοτέλης μερίμνησε ώστε να ανοίξουν οι σκεπαστές κερκίδες (11-12-13) στο Παγκρήτιο Στάδιο στο ντέρμπι του Σαββάτου με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό….
«Η ΠΑΕ Εργοτέλης ενημερώνει ότι λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων στο παιχνίδι με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο (16/2 – 15:00) στο Παγκρήτιο Στάδιο θα ανοίξουν οι 11, 12 και 13 που καλύπτονται από σκέπαστρο.
Συγκεκριμένα οι φίλοι της ομάδας μας θα φιλοξενηθούν στις θύρες 12 και 13 ενώ οι φίλοι του ΑΟΧ/Κισσαμικού  στην θύρα 11.
Παράλληλα ενημερώνουμε ότι δυο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα θα υπάρχει ανοιχτό εκδοτήριο έξω από την θύρα 13.
Να υπενθυμίζουμε ότι στο παιχνίδι θα υπάρχει γενική είσοδος 10 ευρώ. Τα παιδιά ηλικίας έως 12 ετών δικαιούνται δωρεάν είσοδο, εφόσον συνοδεύονται».

Πολιτική

Αθλητικά

Δένδιας σε ΥΠΕΞ Βόρειας Μακεδονίας: Τηρήστε τη συμφωνία των Πρεσπών

δένδιας οσμάνι

Επιστολή στον υπουργό Εξωτερικών της Βόρειας Μακεδονίας, Bujar Osmani, απέστειλε ο Νίκος Δένδιας, σύμφωνα με διπλωματικές πηγές. 

Ο επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας, με αφορμή την συμμετοχή της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Βόρειας Μακεδονίας στο EURO 2020, υπογράμμισε την ανάγκη για πλήρη, συνεπή και με καλή πίστη εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Στο πλαίσιο αυτό  ο κ. Δένδιας ανέφερε ότι αν και στην εν λόγω Συμφωνία, όπως προβλέπεται στο άρθρο 1, παράγραφος e, ο κωδικός ονομασίας της Βόρειας Μακεδονίας στον Διεθνή Οργανισμό Τυποποίησης (ISO), παραμένει «MKD», η χρήση του εν λόγω ακρωνυμίου στο EURO 2020 δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από την Ελλάδα.

Στο πλαίσιο της διεθνούς πρακτικής, της πλήρους εφαρμογής της συμφωνίας, καθώς και της προσπάθειας διατήρησης μιας θετικής δυναμικής στις διμερείς σχέσεις, η Βόρεια Μακεδονία οφείλει να χρησιμοποιεί σαν ακρωνύμιο γράμματα που να ανταποκρίνονται στο όνομα της, όπως «NM» (North Macedonia) ή εναλλακτικά «RNM» (Republic of North Macedonia).

Παράλληλα τόνισε ότι εκκρεμεί η αλλαγή της ονομασίας της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Βόρειας Μακεδονίας, η οποία πρέπει να τροποποιηθεί προκειμένου να ανταποκρίνεται στις προβλέψεις της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Τέλος, ζήτησε την παρέμβαση του κ. Osmani, προκειμένου να λυθούν τα ζητήματα αυτά, στο πλαίσιο των σχέσεων καλής γειτονίας.

πηγή: skai.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μητσοτάκης: Θα ζήσουμε δίπλα-δίπλα με την Τουρκία, πρέπει να βρούμε τρόπο να συζητάμε

Τσίπρας - εργασιακό: Τέρμα η άμυνα, να περάσουμε στην αντεπίθεση

Παυλόπουλος: Ντροπή ένα τμήμα της Κύπρου να τελεί ακόμα υπό τουρκικό ζυγό