Αθλητικά

Ελεύθεροι Ράντι και Δαύκος από τον ΟΦΗ

radi.jpg

Ελεύθεροι έμειναν από τον ΟΦΗ οι Ίμπαν Ράντι και Κώστας Δαύκος, όπως ενημέρωσε η ΕΠΟ. Βέβαια, η ομάδα του Ηρακλείου συνεχίζει να βρίσκεται σε συζητήσεις με τους δύο παίκτες για να βρεθεί η χρυσή τομή στο οικονομικό. Ο Ράντι διεκδικεί 15.00 ευρώ και ο δαύκος 19.300. Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:
«Αριθμός απόφασης 422/2017: Αναγνωρίζει ότι το από 25/8/2016 συμβόλαιο του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνου Δαύκου λύθηκε από την 19/7/2017, με την καταγγελία του προσφεύγοντος κατά της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925. με αποκλειστική υπαιτιότητα της καθ’ ης. Αναβάλλει κατά τα λοιπά την έκδοση απόφασης μαζί με τη δημοσίευση του σκεπτικού.
Αριθμός απόφασης 424/2017: Αναγνωρίζει ότι το από 25/8/2016 συμβόλαιο του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Ιμπάν Ιγιάνγκα Τραβιέσο λύθηκε από την 6/7/2017, με την καταγγελία του προσφεύγοντος κατά της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925. με αποκλειστική υπαιτιότητα της καθ’ ης. Αναβάλλει κατά τα λοιπά την έκδοση απόφασης μαζί με τη δημοσίευση του σκεπτικού».

Αθλητικά

Ξενύχτησαν τα Γρεβενά για τον Τεντόγλου-τι δήλωσε η μητέρα του (video)

μαμα Τεντογλου

Η μητέρα του Μίλτου Τεντόγλου, Ιωάννα Παπαδημητρίου δεν έκρυψε τη χαρά της για την τεράστια επιτυχία του γιου της, την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2020 του Τόκιο

Όπως δήλωσε είναι έτοιμη να καταρρεύσει και να βάλει τα κλάματα από χαρά, μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από τον Έλληνα πρωταθλητή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Η Παπαδημητρίου δήλωσε αρχικά: “Είμαι ευτυχισμένη. Μετά από όλη την ένταση είμαι έτοιμη να καταρρεύσω και να βάλω τα κλάματα από τη χαρά και τη συγκίνηση. Περίμενα αυτό το άλμα, αλλά και κάτι παραπάνω. Περίμενα και το χρυσό. Δεν το λέγαμε, βέβαια. Πίστευα όμως πως θα τα καταφέρει. Ο Μίλτος κάνει συχνά τα καλά του άλματα προς το τέλος. Όταν πέρασε και το πέμπτο το πιστεύαμε ακόμη, αλλά φοβόμασταν. Όταν έκανε το έκτο ξεσηκώσαμε τα Γρεβενά από τους πανηγυρισμούς. Ήταν ένας δύσκολος και περίεργος αγώνας, όπως είπε και ο ίδιος ήταν τυχερός. Καρδιοχτυπήσαμε πάρα πολύ και στο τέλος ουρλιάζαμε από τη χαρά μας. Υποφέρουμε κάθε φορά, σε κάθε αγώνα”.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: “Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή του, τους ανθρώπους που είναι γύρω του, τον Βαγγέλη Παπανίκο και τον κύριο Πομάσκι που του βγάζω το καπέλο. Ο Μίλτος είναι ικανός και δουλεύει. Ακόμη δεν έχω καταφέρει να μιλήσω μαζί του, αλλά του έχω στείλει φωτογραφίες από τους πανηγυρισμούς στο καφενείο που συχνάζει. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά της ελληνικής αποστολής για τον αγώνα που έκαναν. Επίσης, ευχαριστούμε όλα τα Γρεβενά που είναι δίπλα στον Μίλτο”.

Τέλος, αποκάλυψε ποιο ήταν το μήνυμα που έστειλε στον γιο της, πριν τον τελικό: “Πριν τον αγώνα του έστειλα μήνυμα. Του είπα ‘πάμε γερά, όπως μόνο εσύ ξέρεις’. Του είπα ότι τον αγαπώ όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα”.

Το σχετικό βίντεο:

Ξενύχτησαν τα Γρεβενά

Ξενύχτησαν τα Γρεβενά για να δουν τις προσπάθειες στο άλμα εις μήκος του Μίλτου Τεντόγλου στους Ολυμπιακούς αγώνες στο Τόκιο. Στο πάρκο της πόλης ειχε στηθεί γιγαντοοθόνη και συγγενεις και φίλοιυ του Μίλτου, με επικεφαλής το Δημαρχο Γρεβενάν κ.Δασταμάνη παρακολούθησαν με μεγάλη αγωνία τις προσπάθειες του συντοπίτη τους και στο τέλος πανηγύρισαν έξαλλα το χρυσό μετάλλιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Τεντόγλου: «Δεν το περίμενα - Νιώθω τυχερός» (video)