Αθλητικά

To EAKH βράβευσε 90χρονο βετεράνο αθλητή στίβου

zervos1.jpg

Βραβεύτηκαν από τον Πρόεδρο του ΕΑΚΗ  Λευτέρη Ζερβό και από τον Αναπληρωτή Πρόεδρο  Νίκο Νταμπακάκη οι διαχρονικοί αθλητές στίβου που συμμετείχαν στο 11ο Πανελλήνιο Gala που πραγματοποιήθηκε χθες στο Εθνικό Στάδιο Ελευθερίας.

«Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν. Το πιο μεγάλο μπράβο όμως και το μεγαλύτερο χειροκρότημα το κέρδισε ο κύριος Κώστας, ένας 90χρονος διαχρονικός αθλητής από το όμορφο νησί της Κω, ο οποίος απέδειξε ότι ο αθλητισμός δεν έχει ηλικία, δεν έχει τέλος, δεν έχει όρια!», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Αθλητικά

ΕΠΟ: Με 14 ομάδες η Σούπερ Λιγκ-Όρισε μπαράζ Ξάνθη–Απόλλων

Ξάνθη - Ατρόμητος

Παρά τις αντιδράσεις των Ξάνθης και Απόλλωνα Σμύρνης για μπαράζ, η ΕΠΟ αποφάσισε να ορίσει τους διπλούς αγώνες μεταξύ της ομάδας από τη Θράκη και της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», για 22 και 29 Αυγούστου.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ψήφισε υπέρ των «15» συλλόγων στη μεγάλη κατηγορία, αλλά δεν έπιασε τα 3/4 των ψήφων, που απαιτούνταν. 

Έτσι, οι Ξάνθη και Απόλλων Σμύρνης θα παλέψουν για μια θέση στη Super League 1, ενώ τέλος οι έδρες των αγώνων, θα οριστούν με κλήρωση.

Η ΕΠΟ δεν ασχοληθηκε με την Super League 2