Αθλητικά

Δύσκολα θα ανανεώσει ο Λουντ με Παναθηναϊκό

loynt.jpg

Δύσκολα θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό ο Ρόμπιν Λουντ. Αν και απο την ομάδα υπάρχει διάθεση να επεκτείνουν τη συνεργασία τους με τον παίκτη για έναν επιπλέον χρόνο, ωστόσο αυτό φαίνεται δύσκολο.

Η πρώτη συνάντηση των «πρασίνων» με τον μάνατζερ του παίκτη διεξήχθη σε καλό κλίμα, αλλά η πλευρά του ποδοσφαιριστή δεν φαίνεται διατεθειμένη να επεκταθεί η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών. 

Το συμβόλαιο του Φινλαλδού με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.

Αθλητικά

Ολυμπιακοί Αγώνες: Τον Μάρτιο ανοίγουν τα σύνορα για τους αθλητές

Ολυμπιακοί Αγώνες 2021

Οι αθλητές που θα λάβουν μέρος στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο θα μπορούν να εισέρχονται στην Ιαπωνία μετά την άρση της κατάστασης έκτακτης ανάγκης τον Μάρτιο, σύμφωνα με την εφημερίδα Nikkei.

Το δημοσίευμα υπογράμμισε ότι οι αθλητές δεν θα υποχρεωθούν να απομονωθούν για δύο εβδομάδες κατά την άφιξη τους, ωστόσο θα πρέπει να περιοριστούν στους χώρους διαμονής και στις περιοχές που θα διεξαχθούν τα αθλήματά τους. Με αυτόν τον τρόπο θα συνεχίσουν απρόσκοπτα την προετοιμασία τους για τους Αγώνες, που θα αρχίσουν στις 23 Ιουλίου.

Περισσότεροι από 7.800 άνθρωποι έχουν πεθάνει στην Ιαπωνία εξαιτίας του κορονοϊού, ενώ περισσότεροι από 431.000 έχουν μολυνθεί. Πάνω από 70.000 άνθρωποι -συμπεριλαμβανομένων αθλητών, προπονητών και εκπροσώπων του Τύπου- αναμένεται να εισέλθουν στη χώρα για τους Αγώνες.

Το δημοσίευμα προσθέτει επίσης, ότι η ιαπωνική κυβέρνηση μελετά την αύξηση του ανώτατου ορίου χωρητικότητας των θεατών σε αθλητικούς χώρους σε περίπου 10.000 φιλάθλους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Απόλλων-ΟΦΗ στις 17:15: Μονόδρομος η νίκη για την Κρητική ομάδα

Europa League: Με Άρσεναλ ο Ολυμπιακός στη φάση των ''16''