Αθλητικά

Δυναμικό "παρών" του ΟΦΗ στην εθελοντική αιμοδοσία

ofi-aimodosia-.jpg

Ο ΟΦΗ συμμετείχε στην εθελοντική αιμοδοσία που συνδιοργάνωσαν "Το Χαμόγελο του Παιδιού" με το Υπουργείο Υγείας και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, στο πλαίσιο της καμπάνιας "Ζήσε Αθλητικά". 

Σήμερα(31/05) αντιπροσωπεία της ομάδας βρέθηκε στην Πλατεία Ελευθερίας, δίνοντας δυναμικό "παρών" στην εθελοντική δράση. Ο προπονητής Γιώργος Σίμος και ο υπεύθυνος του γραφείου διασύνδεσης ποδοσφαιρικού τμήματος Παύλος Αδάμος συνόδευσαν τους ποδοσφαιριστές Παναγιώτη Δεληγιαννίδη, Νίκο Κοροβέση, Νίκο Μαρινάκη, Ανέστη Νάστο και Δημήτρη Σωτηρίου , δίνοντας δυναμικό "παρών" στη δράση.

Αθλητικά

Ολυμπιακός: Ο… Βασιλιάς Σπανούλης παρέμεινε στο “θρόνο” του! “Μαζί μέχρι τέλους”

spanoulis.jpg

Ήταν ειλημμένη απόφαση. 10 χρόνια ακριβώς από την ιστορική του μετεγγραφή από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό, οι “ερυθρόλευκοι” ανακοίνωσαν τη νέα συμφωνία τους με το.. Βασιλιά τους. Ο Σπανούλης για ένα ακόμα χρόνο στους Πειραιώτες.

Ο Ολυμπιακός επέλεξε αυτή τη συμβολική ημέρα (της πρώτης ερυθρόλευκης υπογραφής που έβαλε ο Βασίλης Σπανούλης) για να ανακοινώσει το νέο deal με τον παίκτη που άλλαξε την πορεία του και τον επανέφερε στην κορυφή της Euroleague. Στην λιτή ανακοίνωση τους, οι “ερυθρόλευκοι” κάνουν λόγο για παραμονή του… 38χρονου Βασιλιά στο θρόνο του!

Ο Ολυμπιακός ανέφερε -μέσω των social media- ότι “ο καλός καπετάνιος δεν φτιάχνεται από ήρεμες θάλασσες. Μαζί μέχρι τέλους” φτιάχνοντας ένα πολύ όμορφο εικαστικό με τις ανανεώσεις των που έκανε ο “V-Span” με την ομάδα.