Skip to main content
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Diamond League: Δεύτερος ο Καραλής, αποχώρησε λόγω τραυματισμού (βίντεο)

ΚΑΡΑΛΗΣ
 clock 17:27 | 26/04/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Τη δεύτερη θέση κατέλαβε στο άλμα επί κοντώ στο πρώτο Diamond League της χρονιάς, στην πόλη Σιαμέν της Κίνας, ο Εμμανουήλ Καραλής.

Μετά από μια εντυπωσιακή σεζόν στον κλειστό στίβο όπου έκανε… πράγματα και θαύματα, το Σάββατο (26/4) ο κορυφαίος Έλληνας άλτης του επί κοντώ πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση για τη θερινή σεζόν.

Σε έναν αγώνα που έμοιαζε με τελικό Ολυμπιακών Αγώνων ο πρωταθλητής Ευρώπης, πήρε τη δεύτερη θέση στο Diamond League της Σιαμέν με 5,82 μέτρα.

Ο Καραλής ξεκίνησε από τα 5,62 μ. που ξεπέρασε με την πρώτη, το ίδιο συνέβη και στα 5,82 μέτρα. Στα 5,92 μ. είχε μια άκυρη προσπάθεια και στη δεύτερη τη στιγμή που ήταν πάνω από τον πήχη χτύπησε το χείλος του και είχε μια μικρή εκδορά. Για τον λόγο αυτό δεν επιχείρησε την τρίτη του προσπάθεια και σταμάτησε τον αγώνα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Περιφέρεια Κρήτης: Καλύπτει το κόστος των πούλμαν της οργανωμένης εκδρομής των φιλάθλων του ΟΦΗ για τον τελικό

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis