Αθλητικά

Champions League: Φαβορί το «Ντραγκάο» για τον τελικό

ΤΣΕΛΣΙ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Ο τελικός του Champions League, Μάντσεστερ Σίτι-Τσέλσι φαίνεται πως δεν θα γίνει ούτε φέτος στην Κωνσταντινούπολη.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Associated Press η βρετανική κυβέρνηση συναντήθηκε με την UEFA και συζήτησαν το θέμα του τελικού και του τόπου που θα διεξαχθεί το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι. Οι δύο πλευρές, ωστόσο, δεν κατέληξαν σε συμφωνία για το που θα γίνει τελικά το παιχνίδι.

Το επικρατέστερο σενάριο αυτή τη στιγμή είναι η Πορτογαλία και το γήπεδο της Πόρτο, το "Ντραγκάο". Το όλο το θέμα έχει δημιουργηθεί εξαιτίας της απόφασης της βρετανικής κυβέρνησης να βάλει την Τουρκία στην "κόκκινη λίστα" λόγω της πανδημίας. Αυτό σημαίνει ότι οι Βρετανοί οπαδοί δεν μπορούν να ταξιδέψουν στην Κωνσταντινούπολη όπου είχε προγραμματιστεί να γίνει το σπουδαίο παιχνίδι.

Ακόμη και οι αποστολές των ομάδων αν ταξιδέψουν στην Πόλη θα πρέπει στην επιστροφή τους να μπουν σε δεκαήμερη καραντίνα. Στο τραπέζι έπεσε και το "Γουέμπλεϊ", όμως, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία δεν φαίνεται να συμφώνησε και φαβορί είναι το "Ντραγκάο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σταδιο Ελευθερίας: Kακοτεχνίες και μπαλώματα στο ταρτάν-Τί λέει το ΕΑΚΗ

Παναθηναϊκός: Τέλος ο Μπόλονι

Αθλητικά

ΟΦΗ: Επίσημο μέλος του European Football for Development Network

οφη efdni.png

Η ΠΑΕ ΟΦΗ  αποτελεί επίσημο μέλος του European Football for Development Network (EFDN).

To EFDN είναι ένα δίκτυο, στο οποίο συμμετέχουν περισσότεροι από 100 ευρωπαϊκοί ποδοσφαιρικοί σύλλογοι και ενώσεις, που κατανοούν την κοινωνική τους ευθύνη και επιθυμούν να συνεργαστούν σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει ότι αποτελεί πλέον επίσημο μέλος του European Football for Development Network (EFDN).

To EFDN είναι ένα δίκτυο, στο οποίο συμμετέχουν περισσότεροι από 100 ευρωπαϊκοί ποδοσφαιρικοί σύλλογοι και ενώσεις, που κατανοούν την κοινωνική τους ευθύνη και επιθυμούν να συνεργαστούν σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Στα οφέλη των μελών του δικτύου εντάσσονται, μεταξύ άλλων, στρατηγικές συνεργασίες με την Ευρωπαϊκή Ένωση, το ECA, το UEFA Foundation for Children, το δίκτυο Fare, το CAFE (Center for Access on Football), το FCSA (Football Club for Social Alliance) και το European Healthy Stadia Network.

Όλα τα μέλη του EFDN έχουν κοινή πεποίθηση ότι το ποδόσφαιρο έχει τη δύναμη να αλλάζει τις ζωές των ανθρώπων προς το καλύτερο. Μπορεί να βελτιώσει τομείς όπως η υγεία και η εκπαίδευση, να προωθήσει την κοινωνική ένταξη και να συμβάλλει στην αντιμετώπιση θεμάτων όπως ο ρατσισμός.

Από το 2018 η ομάδα μας έχει αναπτύξει ένα ισχυρό πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, με μια σειρά δράσεων, που στοχεύουν στο να βελτιώσουν τις ζωές των ανθρώπων και να βοηθούν ενεργά όσους έχουν ανάγκη.

Στόχος του ΟΦΗ, σε συνεργασία με τα άλλα μέλη του δικτύου, είναι η ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών σε ευρωπαϊκό επίπεδο, έτσι ώστε να ενισχυθεί η ποιότητα και η αποτελεσματικότητα των δράσεων αλλά και να αποτελέσουν έμπνευση για όλους τους ποδοσφαιρικούς οργανισμούς να αναπτύξουν αίσθημα κοινωνικής ευθύνης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Euro 2020: Το πρόγραμμα των αγώνων της Τρίτης 22 Ιουνίου

ΟΦΗ: «Zωντάνεψαν» μνήμες από την πιο ένδοξη στιγμή της ιστορία του (ΦΩΤΟ)