Ο Αστέρας Τρίπολης πήρε σπουδαία νίκη με 2-0 κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβιβ και έκανε σημαντικό βήμα πρόκρισης για τους ομίλους του Γιουρόπα Λίγκ, μάλιστα αν γίνει αυτό θα είναι για πρώτη φορά στην ιστορία του! Οι Αρκάδες μπήκαν λίγο μουδιασμένοι στο ματς όμως μετά το πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης ο ρυθμός τους ανέβηκε κατακόρυφα, ενώ οι Μάσα, Ρόλε και Ντε Μπλάσις έκαναν πολύ καλό παιχνίδι. Το σκορ άνοιξε ο Μάσα στο 29ο λεπτό κάνοντας το 1-0 για τους Αρκάδες ενώ το 2-0 έκανε ο Ζησόπουλος τρία λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους και συγκεκριμένα στο 47’. Ο Αστέρας είναι το φαβορί για τον επαναληπτικό. Ωστόσο εάν η ομάδα της Τρίπολης καταφέρει να μπει στους ομίλους θα είναι η πρώτη ελληνική ομάδα που το πετυχαίνει ξεκινώντας απ' το δεύτερο προκριματικό γύρο.
Αστέρας Τρίπολης (Σ. Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Παντελιάδης, Λούι (87' Τιε Μπι), Γκοϊάν, Μουνάφο, Ουσέρο, Ρόλε (69' Σανκαρέ), Ζησόπουλος, Κουρμπέλης, Ντε Μπλάσις, Μάσα (78' Μπαράλες)
Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ο. Γκαρσία): Χουάν Πάμπλο, Σπούνγκιν, Τίμπι, Κάρλος Γκαρσία, Άλμπερμαν, Ζάχαβι, Ράντι (86' Λουγκασί), Μίκα (75' Μπεν Χαΐμ), Γέινι, Ίγκιεμπορ, Μπεν Μπασάτ (66' Πρίκα)