Πραγματοποιώντας ένα εξαιρετικό πρώτο 45λεπτο, ο Άρης επικράτησε με 2-1 του Παναιτωλικού στο «Κλεάνθης Βικελίδης», σε αναμέτρηση για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, διατηρώντας ζωντανές τις ελπίδες του για είσοδο στην τετράδα.
Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη «έσβησε» τη βαριά ήττα στη Λιβαδειά, δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες και πετυχαίνοντας δυο γκολ στο πρώτο μέρος, με τους Λορέν Μορόν (13’) και Μόντσου Ροντρίγκεθ (30’). Άλλο ματς στο δεύτερο ημίχρονο, με την ομάδα του Γιάννη Πετράκη να μειώνει με τον Σέρχιο Ντίαζ (61’) και τον Ανδρέα Τεττέη να απειλεί με ισοφάριση.
ΑΡΗΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Κουέστα, Μεντίλ, Μάγιο, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Νταρίντα (85’ Πάρντο), Μόντσου, Σιφουέντες, Φετφατζίδης (75’ Ντουντού), Σπίκιτς (90’+2’ Σαβέριο), Μορόν (85’ Σαμόρα).
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες, Σιέλης, Μλάντεν, Στάγιτς (46’ Μπελεβώνης), Μαυρίας, Νικολάου (85’ Αγαπάκης), Κοντούρης, Λιάβας, Λουίς (46’ Ντίαζ), Ρόα (46’ Τεττέη), Μαϊντέβατς (75’ Αποστολόπουλος).