Αθλητικά

Άρχισε η προετοιμασία του Ηρακλείου για την διεκδίκηση του τελικού Europa Conference League

epsi.jpg

Παρουσία του εκτελεστικού γραμματέα της ΕΠΟ  Αλέξη Δέδε και στελεχών της Ομοσπονδίας πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Παγκρήτιο Στάδιο η 1η επίσημη συνάντηση της oμάδας Εργασίας για την προετοιμασία του φακέλου υποψηφιότητας του Ηρακλείου για την διοργάνωση UEFA Europa Conference League Finals 2022 ή 2023.

Το παρών στη συνάντηση έδωσαν εκπρόσωποι του Υφυπουργείου Αθλητισμού, ΕΠΣΗ ,στελέχη του Παγκρητίου Σταδίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης, εκπρόσωποι από την Ένωση Ξενοδόχων, τον Αερολιμένα Ηρακλείου, το Αστικό ΚΤΕΛ κ.α.

Συζητήθηκαν θέματα που έχουν να κάνουν με το φάκελο υποψηφιότητας και τα απαιτούμενα της UEFA από κάθε φορέα. Καταρτίστηκε το χρονοδιάγραμμα και οι επόμενες κινήσεις με καθοριστική ημερομηνία την 20η Φεβρουαρίου, όπου θα πρέπει ο φάκελος να υποβληθεί στην UEFA.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού  Λευτέρης Αυγενάκης μέσω μηνύματός του, εξέφρασε την αμέριστη στήριξη του Υφυπουργείου και της Πολιτείας στην προετοιμασία του φακέλου υποψηφιότητας.

 

Αθλητικά

Σκοτώθηκε σε τροχαίο 21χρονος ποδοσφαιριστής

Τρύφων Πάπαλος

Μεγάλη θλίψη σκόρπισε στην τοπική κοινωνία τους Άργους και της Αρκαδίας, η είδηση του θανάτου του 21χρονου ποδοσφαιριστή, του Ηρακλή Βερβένων (σωματείο στην Α’ κατηγορία Αρκαδίας), Τρύφωνα Πάπαλου.

Μάλιστα η τοπική Ένωση για τον αδόκητο χαμό του εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Το Δ.Σ της ΕΠΣ Αρκαδίας αλλά και ολόκληρη η αθλητική οικογένεια της Τρίπολης, αποχαιρετά τον Τρύφωνα Πάπαλο που τόσο πρόωρα και άδικα ταξίδεψε για τη … γειτονιά των αγγέλων. Στην οικογένειά του και στους οικείους του εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήριά μας. Τους ευχόμαστε κουράγιο και δύναμη. Καλό Παράδεισο Τρυφωνάκο».