Skip to main content
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Αργεντινή: «Ενεργοποιεί την οψιόν αγοράς του Νους ο ΟΦΗ» - Ενδιαφέρον για τον Κροάτη φορ, Τσολάκ
νους
 clock 20:55 | 21/06/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Η διοίκηση του ΟΦΗ αναμένεται να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του Τιάγκο Νους, προκειμένου να τον διατηρήσει στο ρόστερ της ομάδας και τα επόμενα χρόνια.

Η Κρητική ομάδα, σύμφωνα με τον έγκριτο Αργεντινό δημοσιογράφο, Ουριέλ Ιουγκτ, αναμένεται να ενεργοποιήσει την οψιόν για να κάνει δικό της τον Τιάγκο Νους από την Αρχεντίνος Τζούνιορς!

Ο ΟΦΗ απέκτησε πέρυσι ως δανεικό τον Αργεντινό εξτρέμ, με την οψιόν να αφορά το 50% των δικαιωμάτων του, ωστόσο όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος, οι Κρητικοί προτίθενται να πληρώσουν περισσότερα χρήματα ώστε να αποκτήσουν μεγαλύτερο ποσοστό των δικαιωμάτων του.

«O ΟΦΗ θα ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς για τον Τιάγκο Νους. Αυτή η οψιόν αφορά το 50% της μεταγραφής, αλλά ο ελληνικός σύλλογος σκοπεύει να αγοράσει μεγαλύτερο ποσοστό. Οι λεπτομέρειες οριστικοποιούνται με την Αρχεντίνος», αναφέρει το δημοσίευμα.

Ιταλικά ΜΜΕ γράφουν για ενδιαφέρον του ΟΦΗ για Τσολάκ

Η περίπτωση του πρώην επιθετικού του ΠΑΟΚ και νυν της Σπέτσια Αντόνιο Τσόλακ φέρεται να είναι στα πλάνα των ΟΦΗ και Λεβαδειακού, σύμφωνα με δημοσίευμα του calziospezia.it». Ο Κροάτης ποδοσφαιριστής δεν τα πήγε τόσο καλά στην Σπέτσια με τους Ιταλούς να βλέπουν με καλό μάτι μια πιθανή πώληση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων: «Περίπατο» με σκόρερ Παυλίδη η Μπενφίκα, εκπληκτική Φλαμένγκο, 3-1 την Τσέλσι

Νίκολιτς: «Όπου πήγα πέτυχα, αγαπώ τα αποτελέσματα, θέλω παίκτες πεινασμένους»

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis