Skip to main content
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Αποβολή ,πρόστιμο και -6 για τον ΟΦΗ
atromitos_1ofh.jpg
 clock 19:14 | 23/04/2015
writer icon newsroom ekriti.gr

Η ΠΑΕ ΟΦΗ αποβλήθηκε και τυπικά  από το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας,επειδή δεν αγωνίστηκε στον αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, που ήταν το τρίτο κατά σειρά ματς που δεν κατέβηκε η κρητική ομάδα .Επίσης στον ΟΦΗ επιβλήθηκε και πάλι χρηματικό πρόστιμο 8 χιλιάδες ευρώ για τη μη διεξαγωγή του αγώνα με τον Ατρομητο.
Η ομάδα του Ηρακλείου είναι πλέον στην τελευταία θέση με -6, όπως είχε συμβεί και με τη Νίκη Βόλου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: «Δέχεται ότι ο αγώνας μεταξύ των ομάδων των ΠΑΕ Ατρόμητος-ΠΑΕ ΟΦΗ που επρόκειτο να γίνει στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Super League για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, δεν διεξήχθη από υπαιτιότητα της εγκαλουμένης ΠΑΕ ΟΦΗ.

Θεωρεί ότι η εγκαλουμένη ΠΑΕ, ηττήθηκε με τέρματα 3-0. Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΟΦΗ χρηματική ποινή οκτώ χιλιάδων (8.000,00) ευρώ. Θεωρεί ότι η εγκαλουμένη ΠΑΕ, λόγω μη καθόδου της να αγωνιστεί σε τρείς (3) συνολικά αγώνες, εντός της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου κατά άρθρο 33 παρ. 3 του ΚΑΠ αποχώρησε από το Πρωτάθλημα της Super League (αγωνιστική περίοδος 2014-2015) στο οποίο δεν δύναται να επανέλθει, αποκλειόμενη εφεξής από τους υπόλοιπους αγώνες του εν λόγω Πρωταθλήματος και ότι υποβιβάζεται στην αμέσως κατώτερη κατηγορία καταλαμβάνοντας την τελευταία θέση του οικείου βαθμολογικού πίνακα με αρνητική βαθμολογία μείον έξι (-6) βαθμών».

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis