Αθλητικά

Ανακοίνωσε τον Δώνη με...τραγούδι η Ρεμς

donis-4.jpg

Παίκτης της Ρεμς θα είναι την επόμενη χρονιά ο Τάσος Δώνης καθώς η γαλλική ομάδα ανακοίνωσε τον Έλληνα άσο με δανεισμό από τη Στουτγκάρδη.
Ο Έλληνας επιθετικός θα δωθεί δανεικός τη φετινή σεζόν στους Γάλλους με υποχρεωτική οψιόν αγοράς του όμως, η οποία τοποθετήθηκε στα 8 εκατομμύρια ευρώ + ποσοστό μεταπώλησης. Αν υποβιβαστεί ωστόσο η Ρεμς η υποχρεωτική οψιόν αγοράς του παίκτη παύει να υφίσταται.
Η Ρεμς μάλιστα ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Δώνη με ένα τραγούδι στο οποίος είχε συμμετοχή και ο ίδιος με τα λόγια να αναφέρουν:
«Με λένε Τάσο Δώνη, είμαι πασέρ, νικητής, τρομερός σκόρερ, δεν χρειάζεται να το σημειώσετε, πάνω στο γήπεδο, είμαι ο βασιλιάς των γκολ»

Αθλητικά

Αναβλήθηκαν και οι Μεσογειακοί Αγώνες

Μεσογειακοί Αγώνες

Η Διεθνής Επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων και η Κυβέρνηση της Δημοκρατίας της Αλγερίας αποφάσισαν από κοινού να αναβάλουν για έναν χρόνο τους Μεσογειακούς Αγώνες του Οράν, οι οποίοι αντί για το 2021, θα διεξαχθούν το 2022, ύστερα από αίτημα της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων.

Η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη μετά από διαβουλεύσεις και λεπτομερή αξιολόγηση της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί παγκοσμίως από τον κορωνοϊό. Ο φόβος πως η διοργάνωση θα αποδυναμωθεί σημαντικά, καθώς θα πέσει πάνω στους Ολυμπιακούς Αγώνες, έφερε τη σύμφωνη γνώμη όλων των πλευρών, να μετατεθούν για το 2022. Οι διοργανωτές τόνισαν πως η αλλαγή έγινε με στόχο την αναβάθμιση της διοργάνωσης, αλλά να εξασφαλιστεί και η προετοιμασία των αθλητών που θα συμμετάσχουν σε αυτήν, κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι ακριβείς ημερομηνίες της διεξαγωγής των 19ων Μεσογειακών Αγώνων, το 2022, στο Οράν της Αλγερίας, θα γίνουν γνωστές το επόμενο διάστημα.