Skip to main content
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Προτελευταία αγωνιστική σήμερα (10/4-19.00) στη Σούπερ Λίγκα
super.jpg
 clock 12:37 | 10/04/2016
writer icon newsroom ekriti.gr

Ο Πλατανιάς αντιμετωπίζει στις 19.00 εκτός έδρας τον ΠΑΣ Γιάννενα στα πλαίσια της προτελευταίας αγωνιστικής και θέλει τη νίκη για να αυξήσει τις πιθανότητες του για συμμετοχή στα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ.
Το παιχνίδι στο Ολυμπιακό στάδιο μεταξύ της ΑΕΚ και του εκπληκτικού φέτος Πανωνίου ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής .
Η ομάδα της «Ενωσης» θα παίξει για τη νίκη, χωρίς τη βοήθεια των φιλάθλων της, λόγω της απόφασης της πειθαρχικής επιτροπής της Σούπερ Λίγκας, που προβλέπει αφαίρεση τριών βαθμών, αποκλεισμό της έδρας της για δυο αγωνιστικές και πρόστιμο 70.750 ευρώ.
Η ΑΕΚ κατέθεσε έφεση, αλλά δεν εκδικάστηκε και ορίστηκε να συζητηθεί την προσεχή Τετάρτη, 13 Απριλίου.
Κάτι που σημαίνει ότι το παιχνίδι με τον Πανιώνιο θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών και εφόσον δεν μειωθεί η ποινή της ΑΕΚ, την άλλη αγωνιστική θα την εκτίσει στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι των πλέι-οφ.
Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός θα έχει δύσκολο έργο στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό, ενώ ακόμη πιο δύσκολη θα είναι η αποστολή του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής:
Κυριακή (10/04, 19:00)
(ΟΑΚΑ) ΑΕΚ - Πανιώνιος
(Τρίπολη) Αστέρας – Παναθηναϊκός

(Αγρίνιο) Παναιτωλικός - Ολυμπιακός

(Τούμπα) ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός

(Ζωσιμάδες) ΠΑΣ Γιάννινα – Πλατανιάς

(Μυτιλήνη) Καλλονή – Ατρόμητος

(Κομοτηνή) Πανθρακικός – Ηρακλής

(Βέροια) Βέροια – Ξάνθη

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis