Αθλητικά

Ποδόσφαιρο

Ο Ράντι αποχαιρέτισε τον ΟΦΗ

ranti.jpg

Παρελθόν αποτελεί για τον ΟΦΗ και ο Ράντι που ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την Κρητική ομάδα με ανάρτησή του στο instagram.
Συγκεκριμένα, ο Ράντι ανέβασε ομαδική φωτογραφία του ΟΦΗ και έγραψε: «Ευχαριστώ παιδιά για τον χρόνο που ήμασταν μαζί. Ελπίζω τα καλύτερα για εσάς και να πάρετε αυτό που σας αξίζει. Είναι η ώρα να συγκεντρωθώ στην Εθνική ομάδα για το Κόπα Άφρικα».

ranti.jpg

ranti.jpg, by svoliantopoulos

Αθλητικά

Βόλει: Στις 30 Αυγούστου ξεκινάει προετοιμασία ο ΟΦΗ

ΟΦΗ ΠΑΟΚ βόλει

Στις 30 Αυγούστου, θα ξεκινήσει την προετοιμασία της, η ομάδα βόλει του ΟΦΗ.

Με βάση το πρόγραμμα του προπονητή Κώστα Δεληκώστα, το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, θα γίνει στο κλειστό γυμναστήριο του ΟΦΗ στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο και στο Παγκρήτιο στάδιο (βάρη).

Ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας Δημήτρης Ζλατιλίδης, έχει πάρει το πράσινο φώς απο την τεχνική ηγεσία για την άφιξη των αθλητών στο Ηράκλειο, στα τέλη του Αυγούστου και όλη την οργάνωση της προετοιμασίας, καθώς είναι σε καθημερινή επικοινωνία, με τον προπονητή.

Ο ΟΦΗ έχει δεχθεί πρόταση απο την ομάδα της Καλαμάτας, για να συμμετάσχει 1-3 Οκτωβρίου σε ένα δυνατό τουρνουά προετοιμασίας, με την συμμετοχή της Καλαμάτας, του Παναθηναικού και της Κηφισιάς.

Ο ΟΦΗ έχει αποδεχθεί την συμμετοχή του, ενώ και ο ίδιος σχεδιάζει ένα ακόμη δυνατό τουρνουά στο Ηράκλειο, λεπτομέρειες για το οποιο θα ανακοινωθούν προσεχώς, καθώς είναι ακόμη σε συζητήσεις με τις ομάδες που θα συμμετάσχουν.

Το τουρνουά αυτό θα γίνει πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, της Volley League, το οποίο προσδιορίζεται για τα τέλη Οκτωβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΟΦΗ: Το πρόγραμμα του τουρνουά του Βόλου