Skip to main content
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ν.Παπαδόπουλος: ''Περιμένω την τελική πρόταση του ΟΦΗ''

papadopoulosxaniaaaa.jpg
 clock 21:37 | 04/06/2017
writer icon newsroom ekriti.gr

Ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Παπαδόπουλος, ανέφερε μετά το τέλος του αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας (0-2):
«Ήταν ένα αδιαφορο βαθμολογικά ματς. Κάναμε καλή εμφάνιση και κυριαρχήσαμε στον αγώνα. Νικήσαμε δίκαια. Για μας φέτος ήταν μία αποτυχημένη χρονιά αν και κάναμε ένα καλό δεύτερο γύρο με συνεχόμενες νίκες".
Για το θέμα της παραμονής του στον πάγκο του ΟΦΗ, τόνισε ότι "το έχω ξανά πει οτι περιμένω τον ΟΦΗ και την τελική προτασή του. Έχω ήδη απορρίψει πρόταση ομάδας Σούπερ Λιγκ. Εντός των ημερών το θέμα θα ξεκαθαρίσει".
Ο προπονητής της Αναγέννησης Καρδίτσας Γιάννης Μάγγος, υπογράμμισε ότι:
«Ολοκληρώνουμε μία χρονια πετυχημένη αφού φτάσαμε στον στόχο της παραμονής. Υπήρχαν δυσκολίες αλλά μας στήριξαν οι φίλαθλοι και τους ευχαριστούμε.
Σήμερα, αν και χάσαμε,είμαστε χαρούμενοι γιατί έπαιξαν νέοι παίκτες. Για μας μένει ένα ακόμα ματς στην Λαμία.
Ο ΟΦΗ είναι καλό δουλεμένο σύνολο, έχει καλή ομάδα και αξίζει να είναι ψηλά».

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis