Ο Αντρέας Μπουχαλάκης σε δηλώσεις του μετά την ισοπαλία του Ολυμπιακού (1-1) με την Αστάνα για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League, τόνισε ότι η ομάδα του θα μπορούσε να πάρει τη νίκη.
Όσον αφορά την επανεμφάνισή του στο βασικό σχήμα, είπε πως είναι πολύ χαρούμενος γι αυτό και προσπαθεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του.
Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα του ote tv:
"Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι λόγω των συνθηκών. Αν εξαιρέσουμε τα πρώτα δέκα λεπτά που δεχτήκαμε πολύ πίεση θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει".
Για την επανεμφάνισή του στο βασικό σχήμα: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Παλεύω να κερδίσω την εμπιστοσύνη του προπονητή μου»
Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Είναι καλύτερο να κλείσουμε αυτό το δύσκολο μήνα που είχαμε με μια νίκη. Θέλουμε τον κόσμο να είναι δίπλα μας και να μας βοηθήσει να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα που θα μας φέρει πιο κοντά στον στόχο του τίτλου».