Skip to main content
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η σκέψη στο Κύπελλο για τον ΟΦΗ, μετά τη νέα αναβολή της Football League

ofaraaxarna.jpg
 clock 19:55 | 19/10/2016
writer icon newsroom ekriti.gr

Η νέα αναβολή του πρωταθλήματος της Football league (πιθανή ημερομηνία έναρξης στις 30 Οκτωβρίου), αναγκάζει το τεχνικό επιτελείο του ΟΦΗ να διαφοροποιήσει το αγωνιστικό του πρόγραμμα.

Πλέον στον ΟΦΗ, η σκέψη είναι στο παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης εκτός έδρας, την προσεχή Τρίτη (25/10), στην πρεμιέρα των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος.

Με βάση το πρόγραμμα του Νίκου Νιόπλια, οι παίκτες του ΟΦΗ θα έχουν ρεπό την Πέμπτη (20/10) και απο την Παρασκευή το πρωί ξεκινούν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis