Skip to main content
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

H Μπάγερν απέκτησε Χούμελς και Σάντσες

mats-xoumels.jpg
 clock 18:19 | 10/05/2016
writer icon newsroom ekriti.gr

Διπλή μεταγραφική επιτυχία για την Μπάγερν, που ανακοίνωσε την απόκτηση τόσο του Ματς Χούμελς από την Μπορούσια Ντόρτμουντ όσο και τουΡενάτο Σάντσες από την Μπενφίκα.
Όπως ανακοινώθηκε, ο Γερμανός διεθνής κεντρικός αμυντικός θα ενταχθεί στους Βαυαρούς μετά το τέλος της φετινής περιόδου, με συμβόλαιο έως το 2021, όμως το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας δεν έγινε γνωστό.
Ο 27χρονος Χούμελς είναι 46 φορές διεθνής, μέλος της Εθνικής Γερμανίας που κατάκτησε πρόπερσι το Παγκόσμιο Κύπελλο και έχει αγωνιστεί σε περισσότερους από 200 αγώνες με την Ντόρτμουντ, ενώ θα είναι ο τρίτος ποδοσφαιριστής τα τελευταία χρόνια που φεύγει από την Ντόρτμουντ για την Μπάγερν, μετά τους Μάριο Γκέτσε το 2013 και Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι το 2014.
Ως προς τον Σάντσες, ο 18χρονος μεσοεπιθετικός αποκτήθηκε με ποσό μεγαλύτερο των 25 εκατομμυρίων ευρώ. Θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα νέα ταλέντα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου και υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis