Skip to main content
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
H αποστολή του ΟΦΗ για το ματς με Αχαρναϊκό
bouhospecial.jpg
 clock 22:00 | 13/09/2016
writer icon newsroom ekriti.gr

Mε αρκετά προβλήματα ολοκλήρωσε ο ΟΦΗ την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Τετάρτης (4μμ) στο "Θ.Βαρδινογιάννης", με τον Αχαρναικό για την πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Μετά την τελευταία προπόνηση που έγινε την Τρίτη (13/9) το απόγευμα στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο Νίκος Νιόπλιας ανακοίνωσε τους 20 παίκτες που θα έχει μαζί του για το πρώτο φετινό επίσημο παιχνίδι του ΟΦΗ.

Πρόκειται για τους: Δερμιτζάκη, Δάφκο, Αντουκόρ, Μασάδο, Μίκιτς, Μιλοσάβλιεφ, Οστοιτς, Βουό, Βαλλιάνο, Βρεττό, Κιάσσο, Κοιλιάρα, Κώτσιο, Μάνο, Ογκμποε, Ροβίθη, Φαζό, Χαντί, Kοντογιάννη και Μανιαδή.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Κομεσίδης (προσαγωγός), Μπουρσέλης (προσαγωγός), Χίσι (διάστρεμμα), Νάστος (κοιλιακούς), Ράντι (ίωση), Μπολάκης (γόνατο) και οι Σουλέ, Κασμερίδης, Φουκαράκης, Τουγλής.

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis