Skip to main content
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Europa League: Αποκλείστηκε η Ομόνοια, πέρασε η ΑΕΚ Λάρνακας
larnaka.jpg
 clock 23:57 | 21/07/2016
writer icon newsroom ekriti.gr

Η Ομόνοια προσπάθησε να ανατρέψει το 1-0 της Ιερουσαλήμ στη ρεβάνς του ΓΣΠ, αλλά το 3-2 επί της Μπεϊτάρ δεν στάθηκε αρκετό.

Η κυπριακή ομάδα είχε δοκάρι στο 2', βρέθηκε να χάνει 1-0 και 2-1, αλλά στο 79' με τον Ρουσιά έκανε την ανατροπή και είχε τουλάχιστον δέκα λεπτά για το τέταρτο γκολ. 

Αυτό δεν ήρθε και το τελικό αποτέλεσμα άφησε εκτός συνέχειας του Europa League το «τριφύλλι».

Αντίθετα η ΑΕΚ Λάρνακας έκανε το «καθήκον» της κόντρα στην Κλίφτονβιλ. Έχοντας προίκα το υπέρ της 3-2 από το παιχνίδι στο Μπέλφαστ, η κυπριακή ομάδα (με παίκτη παραπάνω από το 11') δεν κόπιασε να φτάσει στο τελικό 2-0 με γκολ των Μπόλιεβιτς και Τομάς στη λήξη του πρώτου ημιχρόνου και στο ξεκίνημα του δεύτερου.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis