Αθλητικά

Ποδόσφαιρο

Ανακοίνωσε Κούτρη ο ΠΑΣ Γιάννινα

koutris.jpg

Την απόκτηση του Λεονάρντο Κούτρη ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα, με τον 20χρονο αριστερό μπακ-χαφ, που έμεινε ελεύθερος μετά την αποχώρηση του Εργοτέλη από την Football League, να υπογράφει τριετές συμβόλαιο με τους Ηπειρώτες.

H ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας τριετούς διάρκειας με τον εικοσάχρονο αριστερό μπακ-χαφ Leonardo Pamplo Κούτρη.

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο ποδοσφαιριστής δήλωσε στο pasgiannina.gr: "Είμαι πραγματικά χαρούμενος που εξελίχτηκαν όλα τόσο καλά. Ξέρω πολύ καλά πού έρχομαι. Ο ΠΑΣ είναι μια ιστορική ομάδα με μεγάλη δυναμική. Γνωρίζω τις απαιτήσεις και υπόσχομαι να δουλέψω σκληρά και να βοηθήσω κι εγώ να πετύχουμε τους στόχους μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους του ΠΑΣ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν".

Αθλητικά

Eurobasket: Η Κύπρος διεκδικεί τη διοργάνωση του 2025

eurobasket.jpg

H Κύπρος έθεσε επισήμως υποψηφιότητα στη FIBA για τη συνδιοργάνωση του Ευρωμπάσκετ 2025!Όπως ανακοίνωσε η παγκόσμια ομοσπονδία, έξι είναι οι χώρες που έχουν θέσει υποψηφιότητα για τη διοργάνωση που πρόκειται να πραγματοποιηθεί σε τέσσερα χρόνια από τώρα.

Πέραν της Μεγαλονήσου, οι άλλες πέντε είναι οι Φινλανδία, Ουγγαρία, Λετονία, Ρωσία και Ουκρανία.

Σύμφωνα με όσα γνωστοποίησε η FIBA, η Λετονία, η Ουγγαρία, η Ρωσία και η Ουκρανία έθεσαν υποψηφιότητα να διοργανώσουν και τους ομίλους και την τελική φάση. Η Κύπρος και η Φινλανδία ζητούν να φιλοξενήσουν αγώνες μόνο της φάσης των γκρουπ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Κύπρος μπαίνει για πρώτη φορά στη διαδικασία της επίσημης υποψηφιότητας να ζητήσει τη διοργάνωση ενός Eurobasket.

«Μας ευχαριστεί πολύ να βλέπουμε τόσο ισχυρή επιθυμία από τις εθνικές ομοσπονδίες-μέλη μας να διοργανώσουν Eurobasket για μία ακόμα φορά. Το φορμάτ με τους πολλούς "οικοδεσπότες", το οποίο εφαρμόσαμε πρώτη φορά το 2015, έχει αποδειχθεί εξαιρετικά επιτυχές, αφού και έχει βοηθήσει το Eurobasket να εξελιχθεί ως διοργάνωση, αλλά και έχει προωθήσει την ανάπτυξη του αθλήματος σε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο», δήλωσε σχετικά με το θέμα ο εκτελεστικός διευθυντής της FIBA Europe, Καμίλ Νόβακ.

Η 42η έκδοση του θεσμού πρόκειται να φιλοξενηθεί και πάλι σε τέσσερις χώρες τον Σεπτέμβριο του 2025, ενώ η μία από τις τέσσερις «οικοδέσποινες» πρόκειται να διεξαγάγει την τελική φάση για την ανάδειξη του πρωταθλητή Ευρώπης.

Η απόφαση της FIBA αναμένεται να ανακοινωθεί την άνοιξη του 2022.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Κριστιάνο Ρονάλντο: Έπεσε θύμα απάτης, του πήραν 288 χιλιάδες ευρώ