Αθλητικά

Ποδόσφαιρο

ΟΦΗ

Βλαστός: "Πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια"

blastos_fwsthras.jpg

Ο ΟΦΗ έχασε απο τον Φωστήρα στον Ταύρο (1-0) και έμεινε 11 βαθμούς απο την πρώτη θέση, ωστόσο πρέπει να συνεχίσει την προσπάθεια του, καθώς απομένει ένας ολόκληρος δεύτερος γύρος, δήλωσε ο Γιώργος Βλαστός μετά τη λήξη του αγώνα. 

Ο προπονητής του ΟΦΗ, ανέφερε στην συνέντευξη τύπου, μετά το παιχνίδι, πως «ήταν το πιο σημαντικό παιχνίδι για μας μέχρι σήμερα. Δεν τα καταφέραμε. Χάσαμε απο ένα στημένο. Λέγαμε όλη την εβδομάδα για την ικανότητα που έχει ο αντίπαλος στα στημένα, αλλά δεν προσέξαμε στη φάση που δεχθήκαμε το γκολ. Είχαμε τις ευκαιρίες να προηγηθούμε στο πρώτο ημίχρονο, ενώ μπορούσαμε να σκοράρουμε σε κάποιες φάσεις και στο δεύτερο. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν παίχθηκε ποδόσφαιρο. Υπήρχαν πολλές διακοπές. Είναι ζήτημα αν παίχθηκε ποδόσφαιρο 20 λεπτά. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε. Πρέπει να έχουμε περισσότερο χαρακτήρα σε τέτοια παιχνίδια».

Για την διαφορά των 11 βαθμών ο προπονητής του ΟΦΗ ανέφερε πως «είναι μεγάλη η διαφορά των 11 βαθμών, άλλα θα προσπαθήσουμε να την καλύψουμε. Υπάρχει ένας ολόκληρος πρώτος γύρος. Όπως πήρε τη διαφορά ο Φωστήρας, το ίδιο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και εμείς».

Ο τεχνικός του Φωστήρα, Κώστας Ψυρρόπουλος, ανέφερε ότι «ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας, με μια ιστορική ομάδα. Ο ΟΦΗ δεν πρέπει να αγωνίζεται εδώ. Σεβαστήκαμε τον αντίπαλο, όπως κάνουμε με κάθε ομάδα. Παίζουμε σε κάθε παιχνίδι για το αποτέλεσμα.
Ξέραμε ότι το τερέν δεν ευνοεί ποιοτικές ομάδες, όπως ο ΟΦΗ. Δώσαμε και την ψυχή μας και τα καταφέραμε. Είχαμε μεγάλο πάθος και δύναμη σαν ομάδα.μΜετά την αποβολή του ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ, κοιτάξαμε να διασφαλίσουμε το αποτέλεσμα.Τα καταφέραμε και αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα μας.Έχουμε δουλέψει πολύ και δίκαια είμαστε πρώτοι.Έχει δρόμο ακόμη το πρωτάθλημα. Χρειάζεται να παραμείνουμε προσηλωμένοι στο στόχο. Στο ποδόσφαιρο το 70% είναι οι στημένες φάσεις. Έχουμε δουλέψει πάνω σε αυτό.Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, αλλά θα βλέπουμε και τα αποτελέσματα των αντιπάλων.Ολα θα κριθούν στις τελευταίες εβδομάδες".

Αθλητικά

FIFA: Απορρίφθηκε από τους Ευρωπαίους η πρόταση για Μουντιάλ ανά διετία

βελγιο μουντιαλ.jpg

Οι ευρωπαϊκές λίγκες απάντησαν αρνητικά στα σχέδια της FIFA για τη διεξαγωγή του Μουντιάλ κάθε δυο χρόνια.

Όπως τόνισε ο Τζέικο Σούαρτ, υπάρχει έντονες προβληματισμός στις λίγκες των Ευρωπαίων, σχετικά με τις επιπτώσεις που θα φέρει μια τέτοια αλλαγή στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ο διευθύνων σύμβουλος της European Leagues ανέλυσε τους λόγους της αρνητικής απάντησης που δόθηκε στη FIFA.

Χαρακτηριστικά, ο Σούαρτ δήλωσε: “Πρέπει να φροντίσουμε ώστε το ποδόσφαιρο να βασίζεται στις εγχώριες διοργανώσεις, τις αθλητικές αξίες και να έχουμε μια συναρπαστική ανταγωνιστική ισορροπία σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις μας, γιατί αυτό μας ωθεί ως κουλτούρα στην Ευρώπη και όχι μόνο ως εμπορική επιχείρηση”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Παράκτιοι Μεσογειακοί αγώνες: Υπογράφηκε η σύμβαση “Ηράκλειο 2023”

Βούρος: «Η νίκη είναι το μοναδικό αποτέλεσμα που θέλουμε» (vid)

ESPA BANNER