Skip to main content
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εξώδικο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ στον 66χρονο εκκαθαριστή

Image
ofh_logo.jpg
 clock 14:20 | 05/02/2016 writer icon newsroom ekriti.gr

Με εξώδικο απαντά ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ στις καταγγελίες του 66χρονου από το Ηράκλειο ότι μπήκε χωρίς τη θέληση του εκκαθαριστής της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Στο εξώδικο, το οποίο και επιδόθηκε την Παρασκευή (5/2) το πρωί στον καταγγέλοντα, ο Ετασιτέχνης ΟΦΗ χαρακτηρίζει «αβάσιμο, αναληθή, εξωφρενικό και συκοφαντικό ισχυρισμό του ότι δήθεν έπεσε θύμα παραπλάνησης» και τονίζει ότι  66χρονος είχε «πλήρη γνώση του διορισμού του  στη θέση του εκκαθαριστή της ΠΑΕ ΟΦΗ καθώς και των νομίμων συνεπειών που συνεπάγεται το γεγονός αυτό».

Και επισημαίνει ότι «τούτο θα αποδειχθεί πέρα πάσης αμφιβολίας και από το πλήθος των επισήμων εγγράφων που έχει υπογράψει ενώπιον διαφόρων δημοσίων και ιδιωτικών φορέων και από τα οποία προκύπτει η αναλήθεια και το δόλιο των ισχυρισμών του».
Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ, επισημαίνει στο εξώδικο ακόμη ότι « θα αναζητήσει την πλήρη αστική και ποινική ευθύνη ενώπιον των αρμοδίων δικαστικών αρχών και τον καθιστά αποκλειστικά υπεύθυνο κάθε ζημίας που έχουμε ήδη υποστεί ή τυχόν υποστούμε στο μέλλον από την παράνομη συμπεριφορά του».

Τέλος, τονίζει ότι «σε συνεννόηση με τις αρμόδιες εποπτικές αρχές, κινήσαμε τη διαδικασία της άμεσης αντικατάστασής του».

Αναλυτικά το εξώδικο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ αναφέρει:
 
ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ
 
 
Του εδρεύοντος στο Ηράκλειο Κρήτης (οδός Ισαύρων αριθ. 93) αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ Ο.Φ.Η.», όπως νομίμως εκπροσωπείται.
 Π Ρ Ο Σ
 
Ιωάννη Γιαννιδάκη του Εμμανουήλ, κατοίκου Ηρακλείου, οδός Μιχαήλ Βλάχου, αριθμ. 78.
Κοινοποιούμενο: Στον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου, ενταύθα.
 
******************************
Με μεγάλη μας έκπληξη και αγανάκτηση πληροφορηθήκαμε από τον ημερήσιο τύπο και τα τηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης, τον καθόλα αβάσιμο, αναληθή, εξωφρενικό και συκοφαντικό ισχυρισμό σας ότι δήθεν πέσατε θύμα παραπλάνησης όσον αφορά την αποδοχή από εσάς της απόφασης της Γ.Σ. της 6ης Νοεμβρίου 2015, της υπό εκκαθάριση ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρίας που εδρεύει στο Ηράκλειο με την επωνυμία «ΠΑΕ ΟΦΗ», με την οποία οριστήκατε εκκαθαριστής.
Με την παρούσα επιθυμούμε να σας γνωρίσουμε τα ακόλουθα:
1.Το «ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ Ο.Φ.Η.», με την ιδιότητα του ως βασικού-Ιδρυτού και αναγκαίου εκ του Νόμου μετόχου της υπό εκκαθάριση ΠΑΕ, αλλά και με τη ιδιότητα του θεματοφύλακα των αρχών του Ιστορικού μας Συλλόγου, σας δηλώνει ότι ουδείς από τα μέλη του και την οικογένειά του Συλλόγου μας σας «παραπλάνησε» προκειμένου να αναλάβετε χρέη εκκαθαριστή. Αντιθέτως γνωρίζετε πολύ καλά ότι η συμμέτοχή σας στη διαδικασία της εκκαθάρισης της ΠΑΕ ήταν καθόλα πρόθυμη και είχατε εξαρχής πλήρη γνώση του διορισμού σας στη θέση του εκκαθαριστή αυτής καθώς και των νομίμων συνεπειών που συνεπάγεται το γεγονός αυτό.Τούτο θα αποδειχθεί πέρα πάσης αμφιβολίας και από το πλήθος των επισήμων εγγράφων που έχετε υπογράψει ενώπιον διαφόρων δημοσίων και ιδιωτικών φορέων και από τα οποία προκύπτει η αναλήθεια και το δόλιο των ισχυρισμών σας.
2.Όσα εις βάρος μας διαδίδετε και υπαινίσσεστε, είναι βαρύτατα συκοφαντικά για το σύλλογό μας, αλλά θίγουν επίσης βαρύτατα την τιμή και της υπόληψή μας. Για το λόγο αυτό και για την αποκατάσταση του τρωθέντος κύρους της υπό εκκαθάριση εταιρίας της οποία τυγχάνουμε μέτοχοι, προς το κοινό, σας γνωρίζουμε ότι θα προσφύγουμε, άμεσα, στη δικαιοσύνη προκειμένου να λάμψει η αλήθεια και να αποδοθεί δίκαιο. Επίσης σας δηλώνουμε ότι θα αναζητήσουμε την πλήρη αστική και ποινική σας ευθύνη ενώπιον των αρμοδίων δικαστικών αρχών και σας καθιστούμε αποκλειστικά υπεύθυνο κάθε ζημίας που έχουμε ήδη υποστεί ή τυχόν υποστούμε στο μέλλον από την παράνομη συμπεριφορά σας.
3.Με την στάση σας, θεωρούμε ότι έχετε διαρρήξει κάθε επίπεδο εμπιστοσύνης ως εκκαθαριστής στην «ΠΑΕ ΟΦΗ», και γι’ αυτό σε συνεννόηση με τις αρμόδιες εποπτικές αρχές, κινήσαμε τη διαδικασία της άμεσης αντικατάστασής σας.
4.Με την επιφύλαξη παντός εν γένει δικαιώματός μας και ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΙ ΕΝΤΟΝΩΣ αρμόδιος δικαστικός επιμελητής να επιδώσει νομίμως την παρούσα προς αυτόν προς τον οποίο απευθύνεται, για να λάβει αυτός γνώση και για να επέλθουν οι νόμιμες συνέπειες.
 
 
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
 
ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΟΥ ΟΦΗ

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 - 2022 ekriti.gr | Όροι Χρήσης.
Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis